06 / 05 / 2024

gaziantep toki mavişehir evleri

gaziantep toki mavişehir evleri

Mavikent TOKİ Gaziantep fiyatları 60 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.000 adet konuta yer verilen ve 12 bin 226 kişinin başvurduğu projede banka 9 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonuçları listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020 ve TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 2020 projesinde yer alan 2 bin 200 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap 913 Konut kapsamında sözleşme işlemleri yapılıyor.

Mavişehir TOKİ'ye yeni imar planı!

Aziz Kocaoğlu Mavişehir’de toplu konut alanı kararından sonra Bakanlık’ın imar planlarının da iptal olması durumunda yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceğini, yeni bir plan yapacaklarını belirtti.

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları!

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

gaziantep toki mavişehir evleri Haberi

gaziantep toki mavişehir evleri

Mavikent TOKİ Gaziantep fiyatları ile ilgili bilgiler kapsamında projedeki konutlara 9 bin TL peşinatla sahip olunabiliyor. Ara ödeme yapılmadan banka kredisi kullanılabilen projenin ayrıntıları için haberimizin sonunda yer alan iletişim adresinden faydalanabilirsiniz.


Toplam 1.000 adet daireye yer verilen Gaziantep TOKİ Şahinbey Mavikent Konutları için Kura çekilişi 26 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek.


27 Eylül 2013 tarihinde başvuru süresi son bulan TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları için 12 bin 226 kişi başvuruda bulundu.


Mavikent TOKİ Gaziantep Evleri 93 metrekare büyüklüğünde 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Mavikent TOKİ Gaziantep kura çekilişi, Gaziantep Kartaş Spor Salonu'nunda saat 08:00'da yapılacak.


Mavikent TOKİ Gaziantep fiyatları 


Mavikent TOKİ Gaziantep fiyatları 60 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ayrıntılı bilgiler için iletişim adresi şöyle;


Web adresi: http://