29 / 04 / 2024

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru dönemi 7 Ekim 2013 ve 22 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. TOKİ Gaziantep Yeşilvadi Evlerinde satış ihalesi ise 23 Ekim 2014'de gerçekleşecek...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

TOKİ’den Gaziantep Islahiye’ye 596 adet konut!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 596 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

Antalya'da TOKİ'ye devredilen arsaya ne yapılacak?

33 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu karşılığında TOKİ'ye verilen alan yıllar sonra yeniden Antalya gündemine oturdu.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Gaziantep İslahiye'ye atıksu arıtma tesisi yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslâhiye'de Kent Meydan'ı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslâhiye ve köylerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Küçükyalı Karayolları arazisinin TOKİ'ye devredilmesine tepki!

İstanbul Maltepe'deki Küçükyalı Karayolları arazisinin özelleştirme kapsamında TOKİ'ye devredilmesine Maltepeliler tepki gösterdi. Maltepe Forumu, rant alanı olarak kullanılmasına karşı çıkarak park olması yönünde düzenleme yapılmasını talep etti.

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru Haberi

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru

6 blok halinde yükselen TOKİ Gaziantep Yeşilvadi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar bulunuyor. 6 bloktan meydana gelen Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru dönemi 7 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek.


TOKİ Gaziantep Konutlarında yer alan daireler 90 metrekare, 114 metrekare ve 121 metrekare büyüklüğe sahip. Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru dönemi 22 Ekim 2013 tarihinde son bulacak ve 23 Ekim 2014 tarihinde ise ihalesi yapılacak.


Çocuk oyun alanları, süs havuzu, otopark, oturma alanları ve spor alanları gibi imkanlar bulunduğu TOKİ Gaziantep Yeşilvadi Evleri 28 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 



Web adresi: