02 / 05 / 2024

Gaziantep turizm tanıtımı

Gaziantep turizm tanıtımı

190 ülkeden fazla katılımcının boy gösterdiği ve binlerce kişinin katılımı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Muhammet Çağrı Daral tarafından kuruldu.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı projesiyle markalaşacak!

Mersin iş dünyası, tarım, turizm, lojistik, sanayi ve ileri teknoloji gibi öne çıkan alanlarda markalaşmak için Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı projesine umut bağladı.

Gaziantep Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nın tanıtımını yaptı

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

Muğla Kaunos Antik Kenti'nin tanıtımına önem verilecek!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi sınırları içinde bulunan, bir diğer adı da "Kbid" olan Kaunos Antik Kentinin tanıtımına önem verilecek.Kaunos Antik Kenti bölgenin önemli turizm noktalarından olma özelliği taşıyor.

Gaziantep turizm tanıtımı Haberi

Gaziantep turizm tanıtımı

Büyükşehir Belediyesi standma ilk gün bir çok yabancı turizm sektörü temsilcisi yoğun ilgi gösterdi. 

Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'nda Gaziantep'in kültürel, tarihi ve turistik değerleri ve unutulmaz lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. Turizimcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Fıstık ve baklava ikramının yanı sıra Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep'i tanıtan kısa film DVD'si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere hediye edildi. 



Fuann ilk gününde binlerce kişinin ilgi göstediği Gaziantep standından mutlu aynlan ziyaretçiler, Gaziantep'in tarihi mekanlarını ve unutulmaz lezzetlerini bulma fırsatını yakaladılar. Bu arada Uluslararası Berlin Turizm Fuan'nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal,...