05 / 05 / 2024

Gaziantep uğurtepe cami açılış

Gaziantep uğurtepe cami açılış

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gaziantep Uğurtepe Cami hizmete açıldı! 

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Suriye El-Bab'da inşaatı yarım kalan cami için destek isteniyor! 

İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere Doğu Gutalıların El-Bab’da yapımına başladığı ve ekonomik imkanlar nedeniyle yarım kalan bin kişilik cami inşaatı için destek istedi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Kuzey Şehir'in yüzde 10'u tamamlandı!

Gaziantep'de TOKİ tarafından inşa edilen Kuzey Şehir projesinin yüzde 10'u tamamlandı. 50 bin konuttan oluşacak proje ile 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek.

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Gaziantep Şahinbey'deki Ayşe Bacı Cami restore edildi!

Gaziantep Şahinbey ilçesindeki 303 yıllık Ayşe Bacı Cami restore edilerek yeniden ibadete açıldı.

Gaziantep Büyükşehir'den ihtiyacı olan bölgelere cami!

Birçok alanda yeni yatırmalar ve projeler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mahallenin ihtiyaç durumlarına göre yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir, şimdi cami ihtiyacı olan bölgelere cami yaptırıyor.

Gaziantep uğurtepe cami açılış Haberi

Gaziantep uğurtepe cami açılış

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı. Caminin açılışına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra, İl Müftüsü Ahmet Çelik, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, camilerin içinin doldurulması gerektiğini belirterek "Eskiden belediye buraya gelip cami yapacak dese hiç kimse inanmazdı. Ama şimdi kilit taşı, yol, park, su, kanalizasyon gibi birçok hizmetler köylerimize getiriliyor. Türkiye'miz hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Okullar açıldığında kitaplar öğrencilerimizin sıralarında hazır oluyor. Boyama kitaplarını belediye olarak biz veriyoruz. Bunların yanında öğrencilerimize kırtasiye desteği sağlıyoruz. Lise öğrencilerimizi Çanakkale'ye götürüyoruz ve şimdiye kadar 79.000 öğrencimizi...