20 / 07 / 2024

Gaziantep ulaşım projeler

Gaziantep ulaşım projeler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir yıl içinde toplam 16 büyük proje ile 523 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te öncelik ulaşım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göreve geldikten sonra ulaşım ve konut sorununu çözmek için düğmeye bastığını söyledi.Şahin,Gaziantep’te kentsel dönüşüm uygulamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Gaziantep ulaşım projeler Haberi

Gaziantep ulaşım projeler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir yıl içinde toplam 16 büyük proje ile 523 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.  Bu yatırımların 5 tanesinin köprülü kavşak, diğerlerinin kültür ve kongre merkezi, bin konutluk rezerve alanı, DDY lojmanları konut projesi, panorama müzesi, fıstık parkı, Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Korutürk Caddesi yenileme projesi. Seferpaşa Mahallesi sokak sağlıklaştırma, eski adliye binası restorasyonu, jandarmanın içinden yol ve bina yapımı, tramvay modifikasyonları ve iki adet spor salonunda oluşacağını belirten Şahin, "Şehre kadın eli değdiğini herkes hissedecek" dedi.  Gaziantep'e daha önemli ve güzel yatırımlar yapmak istediklerini, ancak öncelliğin altyapı ve ulaşım olduğunu ifade eden Şahin, altyapı projelerinin imarlı olduğunu ve bunun Ankara boyutunun önemli olduğunu kaydetti. Birçok projenin Anakara boyutunun çözülmesi için aylar sürdüğünü vurgulayan...