04 / 05 / 2024

Gaziantep Üniversitesi turizm paneli

Gaziantep Üniversitesi turizm paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Turizm ve Ekonomik Boyutu" adlı panel GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Hönüsü Salonunda yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Gaziantep Üniversitesi 384 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu! İşte kadro dağılımı…

Gaziantep Üniversitesi yaptığı duyuruda üniversite hastanelerinde istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puanı baz alınarak yapılacak sıralama ile 384 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar ve kadro dağılımı…

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Gaziantep Üniversitesi’nin ihalesi iptal edildi!

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi geliyor!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Gaziantep Üniversitesi turizm paneli Haberi

Gaziantep Üniversitesi turizm paneli

GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO Öğretim Üyesi Doç Dr. Ylısuf Bozgeyik'in başkanlığını yaptığı panele; ipek Yolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, Türkiye İstatistik Kurumu Gaziantep Bölge Müdürü Erdoğan Asar ve GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rüstem Yanar panelist olarak katıldı.2023 yılı hedefleri çerçevesinde turizm ve ekonomik gelişmeler ile ilgili bir sunum yapan GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Yusuf Bozgeyik, 2023 yılı hedeflerinin ülkemiz açısından önemine değinerek "İlk hedefimiz dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmek. 2 trilyon dolarlık gayri safi yurt içi hasıla hedefliyoruz. Mevcut durumun iki buçuk katı gayri safi yurt içi hasılamızı artırmaya çalışacağız. Bir başka hedefimiz kişi başına düşen gelir seviyesinde 25 bin dolarlık...