15 / 05 / 2024

gaziantep Yamaçtepe

gaziantep Yamaçtepe

Yamaçtepe'ye 78 vatandaş ve Mimarlar odasından itiraz geldi. Yamaçtepe mahallesinde yapılan 1/5000 lik imar plan değişikliğine 78 vatandaş ve Mimarlar odası itirazların bir kısmı kabul edilirken, bir kısmı reddedildi.

İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yamaçtepe'de sosyal tesisleri, camisi, okulu, yeşil alanları ve donatılarıyla imar planlaması yaptıklarını vurguladı. İmara açılan Yamaçtepe'de 80 bin vatandaş yaşayacak.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep K. Kızılhisar ve Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 227 bin 758 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Silivri imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2018 tasdik tarihli planı askıya çıkarıldı.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

gaziantep Yamaçtepe Haberi

gaziantep Yamaçtepe

Yamaçtepe mahallesinde yapılan 1/5000 lik imar plan değişikliğine 78 vatandaş ve Mimarlar odası itirazların bir kısmı kabul edilirken, bir kısmı reddedildi. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu konuyla ilgili söz aldı. 

CHP meclis üyesi Mehmet Sucu ; " 78 vatandaşımız ve Mimarlar odası bu maddeye itiraz ediyor. Kısmen itirazlar kabul edilirken, kısmen reddedilmiştir. 


Vatandaşı yoğunluk talebinin de bir kısmı kabul edilirken, bir kısmı reddediliyor. Bu planın 1 /1 OOO'lik kısmı Şahinbey belediyesinde yapılacak. Sonuçta bu itirazlar, mahkemeler derken ine imar meclisimizi uğraştıracak. Bazı yerlere A2 verilirken, bazı yerlere a3 veriliyor. Burada plan bütünlüğü nasıl sağlanacak ?" diye sordu. 


"Titiz çalışma yapıldı" Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Osman Toprak; "Yeni yerler imara açılırken, aynı yere yoğunluk vermek uygun değildir. İtirazların tamamını kabul etsek yada tamamını...