18 / 05 / 2024

Gaziantep Yavuzeli altyapı sorunu

Gaziantep Yavuzeli altyapı sorunu

İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Yavuzeli'de yol ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Islahiye'ye 430 yeni konut!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Nurdağı'na 211 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gaziantep Yavuzeli altyapı sorunu Haberi

Gaziantep Yavuzeli altyapı sorunu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yaptığı hizmetlerin bir çoğunu ilçelerde de yapıyor. Bu kapsamda Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde ise yol açma ve asfaltlama ile mıcırlama yaptı.


İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.


Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, belde ve köylerde 45 kilo metrelik yolda sathi kaplama yaparken, 15 bin 210 ton da yama çalışması yaptı. İlçeye 103 bin 359 metre kare de kilittaşı döşeyen ekipler, 679 kamyon mıcırlama yaptı.


İLÇEYE 49 BİN 981 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ


Su arama çalışmalarını yürüten ve bu...