23 / 05 / 2024

Gaziantep Yavuzeli üst yapı sorunu

Gaziantep Yavuzeli üst yapı sorunu

İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Yavuzeli'de yol ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep, Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 724 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

İnşaatta fıstık kabuğu dönemi başlıyor!

Gaziantep mutfağının en önemli lezzetlerinden olan Antep fıstığı, kabuklarıyla inşaat duvarlarına estetik katacak.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Gaziantep'te sahte tapu çetesine suçüstü!

Gaziantep Şehitkamil'de sahte belgeyle başkasına ait 6 milyon TL değerindeki arsayı satmaya çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Gaziantep Yavuzeli üst yapı sorunu Haberi

Gaziantep Yavuzeli üst yapı sorunu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yaptığı hizmetlerin bir çoğunu ilçelerde de yapıyor. Bu kapsamda Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde ise yol açma ve asfaltlama ile mıcırlama yaptı.


İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.


Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, belde ve köylerde 45 kilo metrelik yolda sathi kaplama yaparken, 15 bin 210 ton da yama çalışması yaptı. İlçeye 103 bin 359 metre kare de kilittaşı döşeyen ekipler, 679 kamyon mıcırlama yaptı.


İLÇEYE 49 BİN 981 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ


Su arama çalışmalarını yürüten ve bu...