23 / 05 / 2024

Gaziantep Yavuzeli yol çalışmaları

Gaziantep Yavuzeli yol çalışmaları

İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Yavuzeli'de yol ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Gaziantep'e 250 kilometre imarlı yol!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 3 yıl içerisinde 250 kilometre imarlı yol açtı.

Gaziantep Nizip ve Karkamış'ta acele kamulaştırma!

Gaziantep'te Nizip-Karkamış il yolu yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Gaziantep Şehitkamil'de asfaltsız yol kalmayacak!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde asfaltsız yol kalmayacak.

Gaziantep Karataş'a 37 kilometre imarlı yol!

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Gaziantep'in yolları genişletiliyor!

Yeni mahalle olan bölgelerde dar olan yolları genişletip vatandaşın hizmetine sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey (Mülk), Yeşilköy, Burçkarakuyu, Kızılhisar, Onkoloji Hastanesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

Gaziantep Büyükşehir'den Cerablus'un inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cerablus'ta aydınlatma, yol, hastane ve altyapı hizmetleriyle ilgili üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını bildirdi.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni yol!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehirgösteren Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, yapılan yol çalışmasının İpek Yolu trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Gaziantep'te 8 cadde asfaltlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen sağanak ve dolunun ardından yol ve caddelerde oluşan hasarı gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen sağanak ve dolunun ardından yol ve caddelerde oluşan hasarı gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep İslahiye'de yol ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde yaptığı hizmetler halk tarafından takdirle karşılanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Gaziantep Yavuzeli yol çalışmaları Haberi

Gaziantep Yavuzeli yol çalışmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yaptığı hizmetlerin bir çoğunu ilçelerde de yapıyor. Bu kapsamda Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde ise yol açma ve asfaltlama ile mıcırlama yaptı.


İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.


Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, belde ve köylerde 45 kilo metrelik yolda sathi kaplama yaparken, 15 bin 210 ton da yama çalışması yaptı. İlçeye 103 bin 359 metre kare de kilittaşı döşeyen ekipler, 679 kamyon mıcırlama yaptı.


İLÇEYE 49 BİN 981 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ


Su arama çalışmalarını yürüten ve bu...