02 / 05 / 2024

Gaziantep yeni konutlar

Gaziantep yeni konutlar

Yapılan konutlara rağmen ihtiyacın bitmediği ilçede yeni hedef Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'nin çevresinde belediye ve özel sektör tarafından toplam 35 bin yeni konut yapılması.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Yeni konutların fiyatı yüzde 50 artacak!

Pandemi ile beraber durgunlaşan inşaat sektörü hareketlenmeye bekliyor. Sektör temsilcileri de yeni konut fiyatlarının yüzde 50 artacağını dile getiriyor. 

Gaziantep yeni konutlar Haberi

Gaziantep yeni konutlar

Şahinbey'de 5 ayrı bölgede kapsamlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşümde belediye olarak bir model oluşturduk. Pek çok ilden gelen yerel yöneticilerimiz buradaki çalışmalarımızı inceleyip örnek alıyor. Kentsel dönüşümdeki en büyük zorluğumuz kamulaştırmalar nedeniyle maliyetlerin çok artması. Bunu kaynaklarımızı iyi değerlendirerek çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu. 

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan ve göçlerle nüfusu sürekli artan Gaziantep Şahinbey'de 35 bin yeni konut yapılması hedefleniyor Gaziantep büyük bölümü çarpık yapılardan oluşan Gaziantep'in Şahinbey ilçesi son yıllarda yapılan kentsel dönüşüm ve yeni konııt çalışmalarıyla adeta kabuğunu kırıyor. Perilikaya, Serinevler, Yazıcık, Etiler ve Düztepe mahallerinde başlayan ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçe yeni konutlara kavuşurken, yeni imara açılan Akkent ve Mavikent bölgelerinde ise nitelikli konutlar yükseliyor. Yapılan...