27 / 04 / 2024

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de temsilcileri bulunan Gaziantep, yıl sonunda 33 bin kişilik yeni stadına kavuşuyor. Yapımına 2,5 yıl önce başlanan stadyumda çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor.

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor!

Güneydoğu'nun önemli spor merkezlerinden biri olması beklenen stadyumun yüzde 80'i tamamlandı. TOKİ Başkanı Turan: "Bu stadyum, Gaziantep halkına ve sporseverlere en az 50 yıl hizmet edebilecek bir eser olacak."

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor Haberi

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor

Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi'nde yapımına yaklaşık 2,5 yıl önce başlanan stadyumda çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Bir yandan betonarme bölümü, bir taraftan da çelik konstrüksiyon montajlannın yapıldığı stat, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteli olacak. 


İnşaat aşamasından itibaren UEFA standartlarının dikkate alındığı stadyumda bin 117 araçlık otopark da yapılıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen çalışmalann yıl sonu tamamlanması hedefleniyor. 


TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada bugüne kadar 18 stat inşaatında aktif görev üstlendiklerini söyledi. 


Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu'nun maçlanru oynadığı statların teslim edildiğini anımsatan Turan, diğer 16 tesisteki çalışmalann hızla sürdüğünü vurguladı. 


Gaziantep'teki stadyumun yapımı devam eden 16 tesisin en büyüğü olacağını aktaran Turan, 'Tamamlandığında 33 bin kişi aynı anda maç izleme fırsatı bulacak. UEFA standartlarında tasarlanan bu tesis, hem...