02 / 05 / 2024

Gaziantepte nerelere konut yatırımı yapmalı

Gaziantepte nerelere konut yatırımı yapmalı

İstanbul’un Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve Şişli gibi merkezleri ile Ankara’nın Çankaya’sı İzmir’in Konak’ında konuta yatırılan para 20 yılda geri dönerken fıstık diyarı Antep’te süre 11 yıla iniyor. İlde en uzun geri dönüş zamanı 18 yıl.

İpek Grup nerelere konut yapacak?

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Vatandaş ev alıp kiraya veriyor, konut kredisini kira geliriyle ödüyor

Emlak piyasasında konut fiyatlarının özellikle son birkaç yıldır nerelerden nerelere geldiğini hep beraber gözlemliyoruz.

Türkiye`de 300 bin konut sahiplerini bekliyor

Artan konut talebini fırsat bilerek Türkiye'nin her yanında proje üreten yap-satçılar, şimdilerde yaklaşık 300 bin konutu ellerinden çıkarmaya çalışıyor.

Konut üretimi var, satýþý yok

Ýstanbul Umum Emlak Komisyoncularý Odasý Baþkaný Sabri Ateþ, þu anda Ýzmir, Adana, Mersin, Antalya, Ankara, Ýstanbul ve bütün bölgelerde bir sýkýntý olduðunu belirterek, "Türkiye'de konut ür

Hakan Ateþ: Otomobil kredileri azaldı, konut kredileri de azalacak

Mortgage kredilerinde gözle görülür bir azalma olduðuna dikkat çeken Hakan Ateþ, konut kredilerinde de aynısını beklediklerini belirtti.

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Gaziantepte nerelere konut yatırımı yapmalı Haberi

Gaziantepte nerelere konut yatırımı yapmalı


İstanbul’un Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve Şişli gibi merkezleri ile Ankara’nın Çankaya’sı İzmir’in Konak’ında konuta yatırılan para 20 yılda geri dönerken fıstık diyarı Antep’te süre 11 yıla iniyor. İlde en uzun geri dönüş zamanı 18 yıl.


En çok konutun satıldığı İstanbul, Ankara ve İzmir yerine parasını fıstık diyarı Gaziantep’e yatıran, kazançlı çıkıyor. Dünkü araştırmamızda İstanbul’da satın alınan bir dairenin kira gelirinin konutun fiyatını ortalama 20 yılda karşıladığını ortaya çıkarmıştık. Bugün de Anadolu’da gayrimenkulde gelişen şehirleri inceledik. 100 metre-karelik daireleri baz aldığımız ve bulundukları ilçedeki ortalama emlak fiyatlarını gösteren araştırmamıza göre Ankara, İzmir ve Gaziantep’teki konut fiyatları kira geri dönüşünde İstanbul’u aratmıyor. Antep konuta yatırılan parayı 11 yılda geri veriyor.


EN FAZLA GAZİANTEP KAZANDIRIYOR


Gaziantep’te fiyatlar hızla yükselişe geçerken, yatırımcısına İstanbul, Ankara ve İzmir’den...