01 / 05 / 2024

Gaziantepte öğretmenlerin sorunu

Gaziantepte öğretmenlerin sorunu

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yüzlerce öğretmen ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Gazintep'teki öğretmenlerin sorununun konut olduğunu vurguladı ve TOKİ aracılığı ile öğretmenlere konut istedi.

İnşaat sektörü beraberinde birçok sorunu getirir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun cevaplaması istemiyle soru önergesi veren İbrahim Özdiş, "Bilindiği üzere son yıllarda ülkemiz ekonomisinde lokomotif haline getirilen inşaat sektörü, beraberinde birçok sorunu getirmektedir'' dedi.

Gazipaşa Belediye Meclisi gündeminde imar sorunu var!

Gazipaşa Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in bulunmadığı toplantının başkanlığını Ahmet Büyükakça yaptı. Gazipaşa’nın imar sorunu toplantının gündem maddesi oldu.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki emsal sorunu çözülemiyor!

Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konusunda sıkıntı bir türlü çözülmüyor. Ev Sahipleri Derneği Başkanı Kayhan Anıl 'emsal' sorunu ile ilgili mağduriyet olduğunu vurguluyor. Arsa sahipleri emsal değerlerinin yukarı çekilmesini istiyor.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

TOKİ Mersin Erdemli Konutları'nda cami sorunu çözülüyor!

Adana Erdemli Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların cami sorununu çözmek için çalışmalara başladı. TOKİ'nin site bahçesinde bulunan bir kamelyası mescide dönüştürülerek, burada yaşayan insanların cami sorunu çözülüyor.

Afyon Sandıklı'da alt yapı sorunu ortadan kalkacak!

Sandıklı'da yıllardır sorun olan Kanalizasyon ve yağmur suyu için Başkan Mustafa ÇÖL’ün talimatıyla yapılan proje kapsamında Sandıklıda alt yapı sorunu ortadan kalkıyor.

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e TOKİ Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı.

Bakırköy'de ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Aysun Çelikler, “AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Mesleki duyarlılığımda var bu konuya. Burada binaların nasıl riskli olduğunu görüyoruz. Burada ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli" dedi.

Antalya'daki 7 mahallenin su sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Yüreğir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi

Trabzon'da imar sorunu mu yaşanıyor?

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sempozyumda yaptığı değerlendirmede, Trabzon'daki imar sorunu konusunda açıklamalarda bulundu.

Adana'daki mania sorunu çözüldü!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 40-50 bin insanı mağdur bırakan mania sorununu çözdüklerini belirterek, mania sorunu yaşayan arsa sahibi veya müteahhitlerin Seyhan Belediyesi'ne başvurabileceklerini söyledi.

Adana Havalimanı'da yüksek bina sorunu çözüldü!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorunu çözdüklerini açıkladı.

Gaziantepte öğretmenlerin sorunu Haberi

Gaziantepte öğretmenlerin sorunu

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yüzlerce öğretmen ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Gazintep'teki öğretmenlerin en büyük sorununun konut olduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkam Fatma Şahin'den TOKİ aracılığı ile öğretmenlere konut istedi. 


Gaziantep'te görev yapan öğretmenler için atılacak en büyük adımın onlara TOKİ aracılığı ile konut edindirmek olduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya, "Şehrimizde görev yapan öğretmenlerimizin en önemli eksiği kesinlikle konuttur. Bu konuda sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'den de bir söz istiyoruz. Bu öğretmen arkadaşlarımıza konut gerekiyor. Öğretmenlerimize TOKİ aracılığı ile konut edindirelim. Öğretmenlerimize pozitif ayrımcılık yapılmalı. Bu konuda da Büyükşehir Belediye Başkanımızın elinden geleni yapacağım ve öğretmenlerimizi konut sahibi yapacağım tahmin ediyoruz" dedi. 


EĞİTİMDE MİLAT OLACAK

 2015 yılının yeni yapılacak okullar için milat yılı olacağım...