22 / 05 / 2024

Gaziantepte yumurta üretim tesisi toplantısı

Gaziantepte yumurta üretim tesisi toplantısı

Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri Anonim Şirketi tarafından Gaziantep'te Yumurta üretim tesisi için 18 Haziran'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Gaziantep'te yumurta üretim tesisi toplantısı 18 Haziran'da!

Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri Anonim Şirketi tarafından Gaziantep'te Yumurta üretim tesisi için 18 Haziran'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde Arif Yıldız İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Kayseri'de Yumurta Paketleme Tesisi halk toplantısı 21 Nisan'da!

Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından;Kayseri'de Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 14:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Gaziantep Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi için halk toplantısı 21 Nisan'da!

Gaziantep İli Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde Ena Hayvancılık Tarım Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi projesi ile ilgili halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da yapılacak.

Kahramanmaraş'ta Yumurta Üretim Tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Arcem Hayvancılık Taşımacılık Tarım ve Gıda Sanayi Limited Şirketi tarafından; Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi için 12 Mart 2015 günü 15:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Gaziantep'te yumurta üretim tesisi için toplantı düzenlenecek!

Nazer Gıda Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından; Gaziantep'te Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Toplantı 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Keskinoğlu, 30 milyon TL'lik yatırımla üretim tesisi kurdu!

Yumurta üretimi yatırımlarına ağırlık veren Keskinoğlu, bu doğrultuda 30 milyon liralık yatırımla Manisa Akhisar’da pastörize yumurta üretim tesisi ve soğuk hava deposu yatırımını hayata geçirdi

İnşaat sektöründe üretim arttı, ciro düştü!

İnşaat sektöründe bu yılın ikinci çeyreğinde üretim artarken, cirolarda azalma görüldü.

İnşaat sektöründe ciro azaldı üretim arttı!

İnşaat sektöründe ciro 2012 yılının 2. çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1.2 oranında azalışla 132.2 düzeyinde gerçekleşti. İnşaat sektöründe üretim ise bu dönemde yüzde 0.7 artışla 140.1 oldu.

Eğitim öğretim tesisleri kiralama karşılığı yaptırılacak!

Eğitim öğretim tesisleri, belirlenecek temel standartlar çerçevesinde, kendisine veya Hazineye ait taşınmazlar üzerinde ihale ile belirlenecek gerçek veya özel hukuk tüzel kişilerine 49 yılı geçmemek şartıyla kiralama karşılığı yaptırılacak

Yüksekova Gazi İlköğretim Okulu'nda yangın çıktı!

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda yangın çıktı. Yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi

İnşaat sektörü de yumuşak inişe geçti! Üretim yüzde 2.8!

Türkiye Müteahhitler Birliğinin "Roubini'nin 'Kusursuz Fırtına'sına Doğru Dünya - Türkiye - İnşaat Sektörü" başlıklı İnşaat Sektörü Analizine göre, yılın ilk çeyreğinde inşaat sektöründeki üretim artışı önemli ölçüde hız keserek yüzde 2,8 oldu.

Gaziantepte yumurta üretim tesisi toplantısı Haberi

Gaziantepte yumurta üretim tesisi toplantısı

Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri Anonim Şirketi tarafından; Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Beşdeli Köyü (Mahallesi), Ada No: 102, Parsel No:1' de "Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi" yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerileri almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Beşdeli Köyü (Mahallesi) 


Toplantı Yerinin Adresi: Beşdeli Köyü-Köy Odası Oğuzeli/GAZİANTEP


Toplantı Tarihi:...