26 / 08 / 2024

gaziantepteki kavşaklarda kontrol sistemi

gaziantepteki kavşaklarda kontrol sistemi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşıma katkı sunmak için Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile haberleşme protokolü imzaladı. Protokol ile şehirdeki trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi amaçlanıyor...

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Antalya Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları 2017'de tamam!

Alanya trafiğinin sıkışıklığına önemli bir çözüm üretecek olan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları proje çalışmalarında sona gelindi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından projeleri hazırlanan kavşaklarda inşaat çalışmaları Ocak ya da en geç Şubat ayında başlayacak.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklarda sona gelindi!

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

Karaman Konya yolunda düzenleme çalışmaları başladı!

Karaman-Konya yolu girişi ve Ereğli yolu girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ''Düzenlememiz ile şehrimizin her iki önemli girişi üzerinde bulunan kavşaklar, daha gösterişli ve daha anlamlı bir hale gelecek” dedi.

Afyon'da battı çıktı projesi hayata geçirilecek!

Yaptığı milyonlarca liralık yatırım ve eserlerle kendisini adeta Afyonkarahisar’ın gelişimine adayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehir trafiğini rahatlatma adına kavşaklarda battı çıktı projesini hayata geçiriyor.

Adliye-Selçuk Üniversitesi tramvay seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı ve deneme seferleri tamamlanan Alaaddin - Adliye Tramvay Hattı ile hemzemin kavşaklarda iyileştirme çalışması tamamlanan Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başladı.

Denizli'de kavşaklar entegre hale gelecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il merkezindeki 110 kavşağın sinyalizasyon sisteminin birbirine entegre edileceğini, kavşaklarda bekleme süresinin azalacağını, yayalar ve sürücüler için trafiğin daha güvenli olacağını, trafiğin hızlı iler

İstanbul'u sağanak vurdu!

Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı. Sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu.

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu!

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı.

gaziantepteki kavşaklarda kontrol sistemi Haberi

gaziantepteki kavşaklarda kontrol sistemi


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşıma katkı sunmak için Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile haberleşme protokolü imzaladı. Protokol ile şehirdeki trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Gelişen ve büyüyen metropollerin en büyük sorunlarının başında ulaşım konusunun geldiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, toplu taşımayı özendirici yeni uygulamalar ve ulaşım sistemleri ile oldukça büyük mesafe kaydettiklerini vurguladı. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile beş yıllık bir haberleşme protokolü imzaladıklarını belirten Güzelbey, “Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi adını verdiğimiz bu uygulama ile araç yoğunluğunun olduğu kavşaklarda gereksiz bekleme ve yığılmaları önlemek için bir çalışma planladık. Yani kuracağımız sistemde yer alan kameralar sayesinde yoğunluğun daha fazla olduğu güzergaha geçiş üstünlüğü sağlanacak, ardından yoğunluğa bağlı olarak sistem otomatik olarak geçiş üstünlüklerini düzenleyecek. Bu sayede oluşabilecek gereksiz yığılmaların ve...