04 / 05 / 2024

Gaziantepteulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu

Gaziantepteulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Dövizdeki artış Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdi!

Rus uzmanlar, Türk Lirası’ndaki değer kaybının Ruslar için Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdiğini belirttiler.

Su yalıtımının zorunlu tutulmasını, binaların ömrünü uzatacak!

Resmi Gazete’de 29 Ekim’de yayımlanan ve yeni binalarda su yalıtımını zorunlu hale getiren yönetmelikle ilgili Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, su yalıtımının zorunlu tutulmasını çok olumlu bulduklarını dile getirdi.

Türkiye'de 7.5 milyon adet bağımsız bölümün yenilenmesi gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Bakanlık olarak bizim tahminlerimize göre Türkiye çapında 7.5 milyon adet bağımsız bölümün yenilenmesi gerekiyor, depreme dayanıklı hale getirilmesi gerekiyor." dedi.

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Doğa Yatırım'ın satış ofisini hizmete açıldı!

DOĞA Okulları' nı da bünyesinde bulunduran Doğa Grup, okul ve otel inşaatmdaki deneyimini konut sektöründe değerlendirmek üzere Kurtköy'de Doğa Yatırım' ın satış ofisini hizmete açtı...

Gürsel Öngören: Daha kentsel dönüşümün yüzde 5'indeyiz!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören; kentsel dönüşümün 2013 yılı uygulanmasını olumlu ve verimli bulmakla beraber, yasal düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyledi.

Edip GYO sermaye artırımını tamamladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye artırımını tamamladı. habere ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Kim Marketler Zinciri yılın son yatırımını Bahçeköy'e yaptı!

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

Michael Pawlyn: Mükemmel tasarımın adresi doğa!

Pawlyn'in baş mimarlığını yaptığı Cornwall'deki Eden Projesi bu yaklaşımın en iyi bilinen örneği. Yapının en belirgin özelliği birbirine sıkıca kenetlenmiş birimlerden oluşması. Bu tasarım tümüyle yusufçuğun kanadından esinlenerek üretilmiştir.

Onur Sürmeli: Su yalıtımının en önemli avantajı binaların depreme dayanıklılığını artırması!

Su yalıtımının en önemli avantajlarından bir tanesinin binaların depreme dayanıklılığını artırması olduğunu söyleyen Onur Sürmeli, "Binalarda su yalıtımı yapılırken kullanılan malzemenin niteliği de yalıtımın performansını etkiliyor" dedi.

Gaziantepteulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu Haberi

Gaziantepteulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu

Kocaman, Gaziantep’in ulaşımda sıkıntı yaşadığı yerleri, özellikle kent merkezindeki sorunları ve çözüm önerilerini meclis üyeleriyle paylaştı. Gaziantep’te Karagöz, Suburcu, Gazi Muhtar, Kalyon, 25 Aralık, Demokrasi Meydanı, İnönü Caddesi ve hastane önünde daha rahat bir kullanım için araçların, yayaların ve bisikletlerin daha rahat bir şekilde trafik akışı sağlanması amacıyla yapılan projeleri tek tek dinleyen meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Fatma Şahin, projelerden memnuniyetini dile getirdi. Projelerde özellikle caddelerin tek yön olması için yapılacak çalışmalar ve bazı kavşaklardaki bekleme süresinin uzunluğunda yaşanan sıkıntılara ilişkin çözüm önerileri dikkat çekti.


OTOPARK FİYATLARI UCUZLUYOR

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, otoparkların ucuzlayacağını belirtti. Toprak, “Otopark fiyatları parkomat fiyatına göre yüksek olunca insanlar otopark yerine parkomatları tercih ediyor. Otoparkçıların tamamıyla görüştük. Onların da üzerinde hemfikir olduğu, otoparkların...