16 / 05 / 2024

Gaziemir Belediyesi nerede

Gaziemir Belediyesi nerede

Gaziemir Belediyesi, tüm birimleriyle yeni binasında vatandaşa hizmet vermeye başladı. Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı, çevreci, teknolojik yeni hizmet binası 14 bin metrekare alanı kaplıyor.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Landor Gaziemir nerede? Konum bilgisi!

Landor Gaziemir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet konut bulunuyor.

Landor Gaziemir konum!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan andor Gaziemir projesi 182 daire ve 11 ticari birimden oluşuyor. Peki proje nerede? İşte Landor Gaziemir konum...

Landor Gaziemir nerede?

Toplam 182 daire ile 11 ticari birimin yer aldığı Landor Gaziemir projesi 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İzmir'de hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Gaziemir Belediyesi nerede Haberi

Gaziemir Belediyesi nerede


Gaziemir Belediyesi, tüm birimleriyle Önder Caddesi'ndeki yeni binasında vatandaşa hizmet vermeye başladı. Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı, çevreci, teknolojik yeni hizmet binası 14 bin metrekare alanı kaplıyor. Bu alanın 5 bin 700 metrekaresi 2 kat yeraltı otoparkından oluşuyor. Toplamda 175 araç kapasiteli otopark, belediye personelinin yanı sıra halka da hizmet veriyor. En son teknoloji ile inşa edilen bina, enerji tasarruflu ve gün ışığından en fazla yararlanacak biçimde tasarlandı. 250 bin nüfusa hizmet verecek şekilde hazırlanan yeni hizmet binasının Gaziemir'e çok yakıştığını söyleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Binayı yapma gururuna ben eriştim. Artık 50 yıl Gaziemir'de kimse belediye binası konuşmayacak" dedi.



Yeni...