02 / 05 / 2024

gaziemir esnaf

gaziemir esnaf

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Kapalıçarşı restorasyonuna esnaf eylemi!

Yarına kadar dükkanlarını boşaltmaları yönünde tebligat gönderilen ve tebligatta 'fuzuli şagil' yani işgalci olarak tanımlanan yaklaşık 80 esnaf, Bedesti’nin 4 ana kapısına kilit vurdu. Eylem devam ediyor.

Faik Yılmaz: Esnaf AVM'lerden çağrı bekliyor!

Yeni Perakande Yasası'yla AVM'lerde esnaf ve yok olan mesleklere yer ayrılması zorunlu hale getirildi. Ancak bu konuda henüz gelişme yok. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, "AVM’lerden çağrı bekliyoruz" dedi.

Korkuteli Arasta Çarşısı esnafı restorasyon istiyor!

Korkuteli Belediyesi dün arasta çarşısında yapılacak projeler ile ilgili olarak bölge esnafı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Gökçe, çarşının ne olacağı ile ilgili olarak oylama yaptı. Oylamaya göre yenileme yapılmasına karar verildi.

Gaziemir Belediye Başkanı'ndan ilçeye otel yatırımı çağrısı!

Gaziemir’in en büyük ihtiyaçlarından birinin konaklama olduğunu söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı: "6 yıldır yatırımcılarımızı otel yapmaları için teşvik ediyorum. Biz asla engel olmayız, yeter ki Gaziemir’e yatırım olsun” dedi..

OSB esnafı asfalt payı ödemeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, OSTİM OSB’den talep ettiği ‘asfalt katılım payı’, esnafın açtığı dava sonrası iptal edildi. Mahkeme, karara gerekçe olarak, OSB’lerin Büyükşehir sorumluluğunda olmamasını gösterdi.

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

İzmir Gaziemir'de Taş Ocağı projesi protesto edildi!

zmir'in Gaziemir Ilçesi'nde, ilçenin yüzölçümünün üçte birine eşdeğer olan 210 hektarlık alanın bakanlık tarafından imara açıldığını belirten yüzlerce kişi, Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Çevre Platformu öncülüğünde yürüyüş yaptı.

Gaziemir'de imara açılan zeytinlikler için eylem yapıldı!

İzmir Gaziemir'de son imar değişikliğiyle birlikte 210 hektarlık zeytinlik alanı imara açıldı. Gaziemir halkı, ilçelerinde 210 hektarlık ormanlık alanın imara açılması üzerine yürüyüş yaptı..

Gaziemir'de imar isyanı!

Gaziemir'de 210 hektar zeytinlik alanın bakanlık tarafından imar açılması ve ormanlık alandaki taş ocaklarının yarattığı çevre katliamına Gaziemir Çevre Platformu dur diyecek. İşte bölgedeki gelişmeler...

Gaziemir'de zeytinliklerin imara açılmasına tepki geldi!

Halil İbrahim Şenol'un kentteki çevre sorunlarına dikkat çekmesi ve destek istemesi üzerine 'Susma haykır, taş ocağına hayır' sloganıyla örgütlenen Gaziemir Çevre Platformu, yaşanan çevre katliamının önüne geçmek için harekete geçti

Gaziemir Aktepe sakinleri üstgeçit istiyor!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı" dedi

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

gaziemir esnaf Haberi

gaziemir esnaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren esnafa destek amacıyla yardım paketi duyurmuştu. İçinde 1000 TL'lik kira yardımına da yer verilen paket kirasını ödemekte zorluk çeken milyonlarca küçük esnafta büyük mutluluk yarattı. Sabah'tan Ertan Gürcaner'in haberine göre; yine aynı paket kapsamında yerel yönetimlere kira indirimi ve erteleme yetkisi tanındı. Türkiye genelinde birçok belediye başkanı mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlarda kiracı konumunda olan esnaftan kira almayacağını açıklarken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, tepkilere neden olan bir adım attı.

İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı. Olay, Gaziemir Belediye Meclisinin AK Partili Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Atmaca paylaşımında,...