02 / 05 / 2024

gaziemir Hotel by Kepi ne zaman açılacak

gaziemir Hotel by Kepi ne zaman açılacak

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir satış ofisi!

Landor Gaziemir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile hayata geçirilen projede konutların satışları devam ediyor.

Landor Gaziemir iletişim!

Landor Gaziemir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projede 182 konut ve 11 ticari birim bulunuyor. 

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Landor Gaziemir'de 435 bin TL'ye! Yeni proje!

Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı ile inşa edilen Landor Gaziemir'de lansmana özel fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor..

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

gaziemir Hotel by Kepi ne zaman açılacak Haberi

gaziemir Hotel by Kepi ne zaman açılacak
Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak. Kepi, Ege Serbest Bölgesi, Adnan Menderes Hava Limanı, yeni kurulan fuar alanı ve her geçen gün büyüyen sanayisiyle Gaziemir'de böyle bir hizmete ihtiyaç olduğunu söyledi. Özellikle İzmir'e yapılan her yatırımı, her olumlu adımı elinden geldiğince desteklemeye çalıştıklarını söyleyen Mustafa Kepi, "Kaliteli hizmet anlayışıyla, sürekli yenilikçi, araştırmacı, yaratıcı, mükemmeliyetçi ve ilk günkü heyecanla çalışmamız sayesinde mobilya sektöründe marka olmayı başardık. Turizm sektöründe de yeni dostluklar kurmak amacındayız. Otelimiz, restoranları, havuzu, spa ve spor alan ile bölgedeki işletmelere, ihtiyaç duydukları birçok sosyal aktivite için yakın bir adres sağlayacak" dedi. 


Sabah...