29 / 04 / 2024

gaziemir otelleri

gaziemir otelleri

Gaziemir’in en büyük ihtiyaçlarından birinin konaklama olduğunu söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı: "6 yıldır yatırımcılarımızı otel yapmaları için teşvik ediyorum. Biz asla engel olmayız, yeter ki Gaziemir’e yatırım olsun” dedi..

Koç İnşaat Gaziemir'de otel inşa edecek!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç Gaziemir'de benzersiz bir konaklama, eğlence ve toplantı imkanı sunacaklarını belirterek “Otel mimarisi ve hizmet anlayışı sayesinde misafirlerimize kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz” dedi

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Arma Gaziemir projesi görücüye çıktı!

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Arma Gaziemir projesi geliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor.

Gaziemir Aryom Koru Evleri satışları 7 Ocak'ta başlıyor!

Gaziemir'de hayata geçirilen 1 +1, 2+1,3+1,4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı Aryom Koru evleri, 269 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarıyla buluşacak.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

İzmir Gaziemir Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık iş yeri!

İzmir Gaziemir Belediyesi, Gaziemir İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bulunan dubleks işyerini satışa çıkardı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Gaziemir’de ÇED süreci başladı!

İzmir Gaziemir’de eski bir akü fabrikasının bahçesinde gömülü olduğu tespit edilen radyoaktif atıkların bertarafı ile ilgili ÇED süreci başladı.

İzmir Gaziemir'de 210 hektar alanın imara açılmasına tepki geldi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 610 hektarlık ilçenin 210 hektarlık ağaçlık alanının mara açılmasına tepki gösterdi, "Plan iptal edilsin veya değiştirilsin" çağrısı yaptı.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

İzmir Gaziemir'de dolandırıcı iki müteahhite suç duyurusunda bulunuldu!

Gaziemir'de "tanınmış, güvenilir" oldukları söylenen iki müteahhidin aynı daireyi farklı kişilere sattıkları ortaya çıktı. Durumu fark eden mağdurlar savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dolandırıcılığın boyutu 6 milyon lirayı geçiyor

gaziemir otelleri Haberi

gaziemir otelleri

6 yıldır yatırımcılarımızı otel yapmaları için teşvik ediyorum. Biz asla engel olmayız, yeter ki Gaziemir’e yatırım olsun” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 6 yıllık belediye başkanlığı döneminde Gaziemir’e yapılanları ve yapılacak projelerini anlattı. Gaziemir’in en büyük ihtiyaçlarından birinin de konaklama olduğunu, yeni fuar alanı ile birlikte bu ihtiyacın da artacağını belirten Şenol, “5-6 yıldır yatırımcılarımızı otel yapmaları için teşvik ediyorum, önlerini açmaya çalışıyorum. Tam anlamıyla bu ihtiyacı karşılamayı başaramasak bile iyi oteller yapılıyor, butik oteller de yapılıyor. Ama yine yeterli değil. Ben her zaman sesleniyorum, ‘Gelin belediyemize yasal anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapılacak, önünüz açılacak.’ Biz asla engel olmayız, yeter ki Gaziemir’e yatırım olsun” diye konuştu.


“ARTIK İNSANLARIMIZ YOLDA ÖLMÜYORLAR”

Gaziemir’deki eksikliklerin hayata geçiriliş sürecini anlatan Şenol, “Üniversiteyi getirmeyi çok...