06 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa cazibe merkezi mi oluyor

Gaziosmanpaşa cazibe merkezi mi oluyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçedeki kentsel dönüşüm ve ulaşım ağının yaygınlaşması ile ilçemizi yaşanabilir modern bir şehre dönüştüreceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Gaziosmanpaşa İstanbul’un cazibe merkezi oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçedeki kentsel dönüşüm ve ulaşım ağının yaygınlaşması ile ilçemizi yaşanabilir modern bir şehre dönüştüreceğiz” dedi.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa Ekim 2017 fiyat listesi!

Novi Bazaar projesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'da konut, ofis, mağaza ve alışveriş merkezi konseptinde hayata geçirildi. Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 2 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Cazibe Merkezi Programı Doğu'nun cazibesini artırdı!

Cazibe Merkezi Programı doğu ve güneydoğuda karşılığını buldu. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yaptığı açıklamada Erzurum’un, yıllardır beklediği kalkınma hamlesini, Cazibe Merkezleri Programı ile gerçekleştirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa cazibe merkezi mi oluyor Haberi

Gaziosmanpaşa cazibe merkezi mi oluyor

Milliyet Gazetesi'nden Eren Aka'nın haberine göre;  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bölgedeki gelişmelerden bahsetti. Başkan Usta, “İstedik ki ilçeye gelen her misafir bu kentsel dönüşümü görsün” dedi.


- İlçedeki ulaşım sorunu için ürettiğiniz projeler nelerdir?

Kuşkusuz şehirleşmenin en büyük sorunu ulaşımdır. Bu durumda yerel yönetimler olarak bize düşende bu sorunları çözmek. Biz metroyu çok önemsiyoruz bu metro ağı sayesinde ilçemizde yaşan vatandaşlar veya ilçemizi gezmeye gelen misafirlerin en kolay şekilde gidecekleri yere ulaşmasını sağlamak birinci önceliğimizdir. Projeleri devam eden 3 önemli Metro hattı ilçemizi çok ilgilendiriyor. Hatta bir metro ağı çemberine alıyor. Şuanda yapımı devam eden Kabataş-Mecidiyeköy, Eyüp Gaziosmanpaşa Mahmutbey metro hattının 4 istasyonu ilçemizde. Metrolar sadece ulaşım problemini çözmüyor şehri diğer ilçeleriyle birleştiriyor. Bu metro hatlarının 2019 yılının...