28 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa değerleniyor mu

gaziosmanpaşa değerleniyor mu

Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. Dönüşüm planlarının 100-200 yıl sonraki ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılması ve iktidarlar taralından değiştirilmemesi gerektiğini ifade edildi.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini sakın kaçırmayın...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi 6784 Ada, 1 ve 2 Nolu Parsellerdeki Yapı Yüksekliklerine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi Riskli Alanın içerisinde yer alan 4906 ada 1 parsel ve 12214 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'daki 65 bin 600 metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yeni Mahalle (9A) Riskli Alanının yaklaşık 6,56 hektarlık (65 bin 600 metrekare) kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına askı itirazları kapsamında yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

gaziosmanpaşa değerleniyor mu Haberi

gaziosmanpaşa değerleniyor mu

Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. Dönüşüm planlarının 100-200 yıl sonraki ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılması ve iktidarlar taralından değiştirilmemesi gerektiğini ifade eden Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, çalışmaların estetik açıdan değerlendirilmesinin önümüzdeki 10 yıl içinde net olarak yapılabileceğini kaydetti. Öngören, "Gaziosmanpaşa Belediyesi, dünyaca ünlü bir mimarlık ve planlama firmasına 4 bin dönümlük alan için tasanm harikası ve bütüncül bir master plan hazırladı. 2015'ten itibaren kentsel dönüşüm uygulamalan bu plan doğrultusunda yapılacak" dedi. Öngören, bu sayede Gaziosmanpaşa'da şu an metrekaresi bin dolardan satılan dairelerin 5 yıl içinde metrekaresinin 25 bin dolara çıkacağını, bu rakamlarla Londra ve Paris'le yarışacağını söyledi. Kentsel dönüşümün önemli bir özelliği olduğunu dile getiren Öngören, şunları vurguladı:...