04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Eyüp kentsel dönüşüm haberleri

Gaziosmanpaşa Eyüp kentsel dönüşüm haberleri

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kendisini ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile kentsel dönüşüm hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda başkanlara yardımcıları Ahmet Bülbül ve Beşir Açıkça da eşlik etti.

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Gaziosmanpaşa-Eyüp arasına tünel geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak olan karayolu tüneli

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı dönüşümle canlanacak!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçeleri kentsel dönüşümün etkisiyle yeniden canlanacak. Çarpık kentleşmenin görüldüğü ilçelerde dönüşüm kapsamında 19 proje yer alıyor. 

Gaziosmanpaşa Mevlana'da kentsel dönüşümde yaşanan ilginç olaylar!

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşümde yaşanan ilginç olaylar yaşanıyor. Gaziosmanpaşa, Mevlana ile ilgili olarak verilmiş olan "Riskli Alan" kararı ve "Acele Kamulaştırmaya" ilişkin Bakanlar Kurulu kararlarının iptali istemiyle Danıştay'da davalar açıldı...

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Gaziosmanpaşa Eyüp kentsel dönüşüm haberleri Haberi

Gaziosmanpaşa Eyüp kentsel dönüşüm haberleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ziyaret ettiği Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile kentsel dönüşüm hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 


Başkan Hasan Tahsin Usta ile birlikte Başkan Yardımcıları Ahmet Bülbül ve Av. Beşir Açıkça’nın da katıldığı toplantıya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve ekibi iştirak etti. 


Toplantıda Kentsel Dönüşüm konusundaki gelişmeler masaya yatırılarak, istişarelerde bulunuldu.


Gaziosmanpaşa...