05 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa fabrika yangını

Gaziosmanpaşa fabrika yangını

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi' ndeki yaklaşık 600 metrekarelik tek katlı stor perde üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı...

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da yeni başlatacakları kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin 400 konutun temelini atacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm protesto edildi!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mağdurları, yaşadıkları evlerin yıkımıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verilmesine rağmen binalardaki su, doğalgaz ve elektrik sayaçlarını sökülmesine isyan etti.

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da dönüşüm projelerini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa fabrika yangını Haberi

Gaziosmanpaşa fabrika yangını

Kısa sürede büyüyen fabrikadaki yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Yangına ilk müdahaleyi yapan Sultangazi ve Alibeyköy itfaiye ekipleri yetersiz kalınca olay yerine Gaziosmanpaşa, Fatih,  Bayrampaşa, Bağcılar, Habipler, Şişli, İstinye, Seyrantepe ve Turgut Reis itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Ekipler fabrikanın dış duvarını balyozlarla kırarak alevlere müdahale ederken, itfaiye merpeniyle de yangını söndürmeye çalıştı.  


Fabrikadaki yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.


Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldığı...