30 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa hayvanat bahçesi

gaziosmanpaşa hayvanat bahçesi

2003 yılında Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa'da Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçesini kuracakmış. Gaziosmanpaşa-Cebeci arasında 2 bin hektarlık alanda inşa edilecek olan hayvanat bahçesi 3 etapta bitirilecekmiş.

Gaziosmanpaşa küçük Afrika olacak!

Filden gergedana, maymundan penguene yüzlerce hayvan İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine taşınıyor! İlçede 220 hektarlık alan üzerine gelecek sonbaharda açılacak hayvanat bahçesinde safari de yapılabilecek.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kırklareli Karakaş'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

gaziosmanpaşa hayvanat bahçesi Haberi

gaziosmanpaşa hayvanat bahçesi



AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK


Yeni Gülhane seneye hazır


Gaziosmanpaşa'da 2 bin hektarlık alanda kurulacak hayvanat bahçesinde kurttan file, timsahtan penguene her türlü hayvan barınacak


    İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa'da Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçesini kuruyor. Dev hayvanat bahçesinde yılandan sincaba, kurttan geyiğe, timsahtan penguene kadar her türlü hayvan bulunacak. Gaziosmanpaşa-Cebeci arasındaki 2 bin hektarlık boş alanda hayata geçirilecek olan proje bu yıl sonunda tamamlanacak. 


ÜÇ ETAPTA BİTECEK


    Hayvanat bahçesi 3 etapta bitirilecek. 135 hektarlık birinci etabın 70 hektarı safari parkı, 65 hektarı ise normal hayvanat bahçesi olacak. 2004 yılında bitirilecek olan hayvanat bahçesi, Beşiktaş'tan 16, Taksim'den 25, Edirne'den 66, Kocaeli'nden...