04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa konut fiyatları

Gaziosmanpaşa konut fiyatları

Yapılan araştırmaya göre; 2017 yılında konut fiyatları İstanbul genelinde yüzde 13 arttı. Gaziosmanpaşa ise en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı.

Gaziosmanpaşa'nın çehresi konut yatırımlarıyla değişiyor!

İstanbul'un yatırımlarla hızla gelişen ilçesi Gaziosmanpaşa'da markalı konut projelerinin sayısı da her geçen gün artıyor.

Gaziosmanpaşa'da ev fiyatları 2 kat arttı!

Başkan Usta: "Kapsam, zorluk, bölgede yaşayan insan sayısı, yoğunluk itibariyle Avrupa ve Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını yapıyoruz. Dönüşüme giren bölgelerde konut fiyatları en az 2 kat değer kazanıyor" dedi.

Yabancılar Gaziosmanpaşa'da 550 milyon liralık yatırım yaptı!

Yabancının yeni gözdesi Gaziosmanpaşa Fuarla 1 milyar çekti. Suudi Arabistan ve Katar gibi bazı Ortadoğu ülkelerinde düzenlenen konut fuarları, yabancıların Gaziosmanpaşa'da 550 milyon liralık yatırım yapmasını sağladı.

Konut fiyatlarını aç gözlü arsa sahipleri yükseltiyor! İşte inşaatta arsa sahibi ve müteahhit hesabı...

Şubat'ta konut fiyat artış hızı 4 sene sonra ilk kez enflasyondan geride kaldı. Ancak konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Peki neden? Ekonomist Aydın Binboğa, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve detaylar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Konut fiyatları düşecek! Analist rakam vererek tek tek açıkladı: Evi satıp bankaya para koyma yarışı başlayacak!

Analist Türker Açıkgöz, konut fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve fiyatların düşeceğini, evini satıp bankaya para koyma yarışının başlayacağını söyledi. İşte o açıklama...

Merkez Bankası açıkladı: Konut fiyatları yüzde 68 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan resmi verilere göre, ortalama konut fiyatları 2024 yılının Ocak ayında yıllık bazda yüzde 68 artış gösterdi.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

Gaziosmanpaşa konut fiyatları Haberi

Gaziosmanpaşa konut fiyatları

Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa'nın yaptığı araştırmaya göre, İstanbul'da fiyatı geçen yıl yüzde 13 yükseliş kaydeden konut, yüzde 11,92'lik enflasyon ile kıyaslandığında yatırımcısının beklentisini karşılamadı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, yatırımın hızla devam ettiği ve kentsel dönüşümün yoğun olarak yapıldığı Gaziosmanpaşa’da gelişime bağlı değer artışları oldu.

GAZİOSMANPAŞA’DA YÜZDE 21'LİK ARTIŞ

İstanbul'da geçen yıl en yüksek artışın gözlendiği ilçelerden biri yüzde 21 ile Gaziosmanpaşa oldu. İlçedeki artış kentsel dönüşüm bazlı olurken, merkezi konumda bulunup yatırım projeleriyle ilçenin gelişmesi tetikleyici unsur oldu.

Endeksa tarafından yapılan araştırmaya göre; özellikle mega projeler ve metro gibi yatırımlar sayesinde İstanbul'un bazı ilçelerinde ciddi artışlar...