17 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa nata holding gül proje ortaklığı

gaziosmanpaşa nata holding gül proje ortaklığı

Nata Holding, inşaatı yılan hikayesine dönen Forum TEM AVM arazisini geçen yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı. Nata Holding'in Gaziosmanpaşa'da rezidans, ofis ve Forum TEM AVM'nin yer alacağı projesine Gül Proje ortak oldu...

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Nata Holding’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM çağrısına destek!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

Nata Holding yurtdışındaki projelerle büyüyor!

Adını ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada.

Nata Holding, Türkmenistan'ı yeniden inşa edecek!

Ankara'da 1 milyon metrekare inşaat yapan Nata Holding, dümeni Orta Asya'ya Türkmenistan'a kırdı. Kazakistan, İran ve Türkmenistan'ı birbirine bağlayan demiryolu hattını inşa eden şirket, yeni projelerle birlikte yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım yapacak

Nata Holding dünya devlerinin arasına girdi!

ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firması sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devlerinin arasına girmeye hak kazandı.

Forum TEM AVM'de Nata Holding ile Gül Proje ortak oldu!

Nata Holding, inşaatı yılan hikayesine dönen Forum TEM AVM arazisini geçen yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı. Nata Holding'in Gaziosmanpaşa'da rezidans, ofis ve Forum TEM AVM'nin yer alacağı projesine Gül Proje ortak oldu...

Nata Holding'in hedefi 2020 yılına kadar 4 bin konut!

Sultangazi'de konut, AVM ve işyerinden oluşan projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. 74 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek projenin 250 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.

Nata Holding İstanbul'a yarım milyar dolarlık projeyle geliyor!

Türkmenistan 'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding Başkanı Namık Tanık rotayı İstanbul 'a kırdı. Tanık, İstanbul'da 450 milyon dolarlık karma proje yapacak.

Nata Holding gözünü İstanbul'a dikti!

Türkmenistan'da 2.5 günde bir köprü yapan Nata Holding, gözünü iş dünyasının başkenti olarak nitelendirdiği İstanbul'a dikti. Şirket, kentte 450 milyon dolarlık yatırımla karma bir proje hayata geçirecek.

Nata Holding 450 milyon dolarlık karma proje yapacak!

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding Başkanı Namık Tanık rotayı İstanbul' a kırdı. Tanık, İstanbul’ da 450 milyon dolarlık karma proje yapacak.

Nata Holding'ten 450 milyon dolarlık karma proje!

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding'in patronu Namık Tanık rotayı istanbul'a kırdı. Tanık, 450 milyon dolarlık karma proje yapacak...

gaziosmanpaşa nata holding gül proje ortaklığı Haberi

gaziosmanpaşa nata holding gül proje ortaklığı


Yıllardır tamamlanıp, hizmete açılması beklenen Forum TEM AVM'nin Nata Holding tarafından satın alındığını emlakkulisi.com ilk kez okurlarına duyurmuştu. Nata Holding, Gaziosmanpaşa Sultangazi'de yer alan Forum TEM AVM'yi geçtiğimiz yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı.


İmzalar atıldı


Nata Holding, satın aldığı Forum TEM AVM arazisini hasılat paylaşımı ile ihaleye çıkardı. Forum TEM AVM için bir çok şirketten teklif yağdı. Nata Holding, Forum TEM AVM projesi için Gül Proje'de karar kıldı. Gül Proje ile Nata Holding arasında sözleşme geçen hafta imzalandı. Gül Proje ve Nata Holding projede yüzde 50 olarak anlaştı. 




Proje nasıl olacak?


73 bin 400 metrekarelik arsa içerisinde yer alan Forum TEM AVM'nin yarım kalan inşaatı projeye uygun bir şekilde değişiklik yapılmadan tamamlanacak. Projede yer alan rezidans ve ofis alanları için...