03 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa okul projeleri

gaziosmanpaşa okul projeleri

Üniversiteye girişin ilk ayağı olan YGS öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 yeni okulun ilçeye kazandırılacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Gaziosmanpaşa'da 10 yeni okul yapılacak!

Üniversiteye girişin ilk ayağı olan YGS öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 yeni okulun ilçeye kazandırılacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gaziosmanpaşa’da kampüs açıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

Gaziosmanpaşa'da 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

421 hektarlık kentsel dönüşüm alanına ve 488 bin nüfusa sahip olan Gaziosmanpaşa'da dönüşümün 2023 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. 2014 senesinde Gaziosmanpaşa'da projelere hazırlanan firmalar hangileri haberimizde yer verdik...

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projelerin havadan görüntüleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldız Park Modern, Avrupa Konutları Tem 2 ve Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Gaziosmanpaşa'da yer alan projelerin havadan görüntüleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldız Park Modern, Avrupa Konutları Tem 2 ve Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi projeleri 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçeye her yıl 5 yeni okul yapacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede kentsel dönüşüm kapsamında bir çok okulu yeniliyor, yeni okullar yapıyor ve okulları 2023 yılına hazırlıyor. depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullar yıkılarak yeniden inşa ediliyor..

Gaziosmanpaşa Venezia Evleri'nde 295 bin liraya 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası'nda TEM'in hemen yanında Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Gaziosmanpaşa Venezia Evleri Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile konumlandırılıyor. Projedeki 1+1 konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

gaziosmanpaşa okul projeleri Haberi

gaziosmanpaşa okul projeleri


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediye bünyesindeki gençlik merkezinde YGS’ye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Sınav stresini azaltmak ve öğrencileri üniversite sınavına hazırlama noktasında motive etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerin karşısına çıkan Başkan Usta, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.


10 YENİ OKULUN YAPIMINA BAŞLANACAK


Gaziosmanpaşa’daki eğitim yatırımları hakkında da öğrencileri bilgilendiren Hasan Tahsin Usta, “Şuanda Gaziosmanpaşa’daki liselerde sınıf mevcudu sayısı ortalama 40’ın altında. Bu sayının üzerinde sınıf varsa bunu bize bildirin. Çünkü milli eğitim müdüründen bu sayıyı aldık. 30’un altında olanlar da var ama 40’ın üzerinde lise mevcudu yok. Bu iyi bir gelişmedir bunu böyle kabul etmek lazım. Hedefimiz eğitim açısından standartlar ne ise onu yakalamak. Önümüzdeki süreçte ilçemizde 10 tane okul planladık kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında. Bu yeni okullarla...