04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Pashacity ne zaman teslim

Gaziosmanpaşa Pashacity ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Pashacity projesinde satışlar başladı. Teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların dışında özel planlanan muayenehane ve home ofisler de bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Pashacity satışa çıktı! 315 bin TL'ye!

Gerçekleştirdiği bütün projelerde yüksek kalitede üretim yaparak, modern ve estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehirlere değer katmak misyonuyla çalışan Sistem İnşaat, 1987 yılından bu yana onlarca proje ile yüzlerce aileye yaşam alanı sağladı.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Mevlana Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşümün ilk başladığı bölgelerden biri olan, yüzde 40’ından fazlasının şantiyeye döndüğü Gaziosmanpaşa’da dönüşüm sorunlu geçiyor. 

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Gaziosmanpaşa'ya 320 milyon TL'lik kentsel dönüşüm desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm projelerinde kullanılmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne 320 milyon TL'lik kaynak aktarılması kararını onayladığını açıkladı. 

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Gaziosmanpaşa Pashacity ne zaman teslim Haberi

Gaziosmanpaşa Pashacity ne zaman teslim

Sistem İnşaat imzasıyla İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Pashacity projesi satışa çıktı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Fiyatların 322 bin liradan başladığı Pashacity projesinde home ofisler ve Sağlık Bakanlığı'nın 2011/55 genelgesine uygun muayenehane bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Metro istasyonuna 100 metre mesafede yer alan Pashacity projesi adliye sarayına 100 metre mesafede, Gaziosmanpaşa Hastanesi Tıp Fakültesine 40 metre mesafede, Medikal Park Hastanesi 20 Metre mesafede yer alıyor.


Toplam 13 bin metrekare alana yayılan Pashacity projesinde kapalı spor salonu, 7/24 güvenlik, kapalı çocuk oyun alanı, resepsiyon, kapalı otopark ve eczaneden restrauranta kadar tüm ihtiyaçları karşılayacak ortak kullanım alanları bulunuyor.


Adres: Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Yolu No: 36 Gaziosmanpaşa - İstanbul...