27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez Tem Otoyolu Güneyi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu Değişikliği 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Karaman Şehir Stadyumu 2020'de tamamlanacak!

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yapımı devam eden 15 bin kişilik Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa'ya 320 milyon TL'lik kentsel dönüşüm desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm projelerinde kullanılmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne 320 milyon TL'lik kaynak aktarılması kararını onayladığını açıkladı. 

Gaziosmanpaşa-Eyüp arasına tünel geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak olan karayolu tüneli

Mevlüt Uysal'dan Gaziosmanpaşa'ya yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

İBB'den Gaziosmanpaşa'ya stadyum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa Küçükköy'de 42 bin 360 metrekare alan üzerinde stadyum inşa edecek...

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu Haberi

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençleri kaliteli spor alanlarıyla buluşturmak ve yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlamak için yatırımlarına devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nde inşa edilen Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar aralıksız sürdürüyor. Modern yapısının yanı sıra teknolojik özellikleri ve çok fonksiyonlu yapısıyla da göz kamaştıracak stadyum, ilçedeki tüm spor kulüplerine de hizmet verecek.

5.000 KİŞİLİK MODERN ŞEHİR STADYUMU

Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu, bölgedeki ihtiyaçları karşılayacak biçimde çok fonksiyonlu olarak tasarlanıyor. 43 bin 55 metrekarelik alana sahip olan stadyumda 5 bin kişi kapasiteli tribün bulunuyor. Stadyumun altına yapılan 1.000 araçlık otoparkın da bölgedeki parklanma sorununa çözüm sunması...