16 / 06 / 2024

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi nerede

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi nerede

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı nedeniyle oluşan çatlakların bir tehlike arzetmediğini açıkladı. Başkan Usta, inşaatı süren kompleksin 2016 yılı sonunda biteceğini müjdeledi.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi nerede Haberi

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi nerede


Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Usta, Küçükköy Stadı arkasında alınan hafriyatın duvarları çatlattığı ve trafiği kapattığı yönündeki sözlü önergeyi cevapladı. Hafriyat alınan inşaatın Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi olduğunu ve İBB tarafından projelendirildiğini kaydeden Başkan Usta, kompleksin altının da otopark ve daimi pazar olarak projelendirildiğini ifade etti. Çalışmalar sırasında statta bir takım çatlaklar oluştuğunu belirten Başkan Usta, bu çatlakların Küçükköy Stadı duvarlarının dayanıksız ve eğreti durmasından kaynaklandığını söyledi. Başkan Usta, statla ve o bölgedeki yolda yağmur ve kar dolayısıyla oluşan tehlikeye karşı tedbirlerini aldıklarını, bahsi geçen yolda çok fazla trafik oluşmadığını ve İBB’nin bu konuyla ilgili tehlike olmadığına dair teknik rapor hazırladığını ifade etti. Tüm bu tedbirler sonrası Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı...