04 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa spor kompleksi

gaziosmanpaşa spor kompleksi

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi 2016`da bitecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı nedeniyle oluşan çatlakların bir tehlike arzetmediğini açıkladı. Başkan Usta, inşaatı süren kompleksin 2016 yılı sonunda biteceğini müjdeledi.

Gaziosmanpaşa'ya yarı olimpik yüzme havuzlu spor kompleksi yapılıyor!

Gaziosmanpaşa'da kamu tarafından yapılan bir yatırımın daha inşaatına başlandı. Kemal Şeker Bulvarı üzerindeki 7.960 metrekarelik Gaziosmanpaşa Belediyesinin sahibi olduğu alana yarı olimpik kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi yapılıyor...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

gaziosmanpaşa spor kompleksi Haberi

gaziosmanpaşa spor kompleksi

Daha önce Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde Dilşad Hatun ve Hatice Hanım Hanımlar Konaklarını açan Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır. Kompleks içerisinde bulunan hanımlar konağı ile halı sahaya 15 Temmuz’da şehit düşen bir kadının ve bir gencin ismi verilecek.Mahallelere tek tek hanım konakları kazandıran Canik Belediyesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan kültür, eğitim ve spor kompleksi de açılacağı günü bekliyor. Kuzey Yıldızı’nda inşa edilen Dilşad Hatun ve Hatice Hanım Hanımlar Konaklarının ardından yakında açılışı yapılarak hizmete girecek olan Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki dev komplekste 15 Temmuz’da şehit düşen bir kadının ve bir gencin adı yaşatılacak. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, açılış öncesi son rötuşları yapılan...