18 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa tahliye edilecek bina

Gaziosmanpaşa tahliye edilecek bina

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmadı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması nedeniyle bir bina tahliye edildi!

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle bir bina tahliye edildi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa'daki riskli binada tahliye gerginliği!

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmadı.

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bina tahliye edildi!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen deprem sonrası Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bir binada çatlaklar meydana geldi. Yıkım riski bulunan bina tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye edilecek!

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz'ün açtığı dava sonucunda Saadet Partisi'nin genel merkez binası 1 ay içinde tahliye edilecek.

Gaziosmanpaşa We Haliç ev fiyatları!

2019'un sonunda teslim edilecek olan Gaziosmanpaşa We Haliç ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Proje 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana geliyor.

Gaziosmanpaşa Tem Fuzul Evleri fiyatları!

Fuzul İnşaat'ın İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Tem Avrasya Evleri projesinde daireler 24 ay sonra teslim edilecek. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Fuzul Tem Avrasya Gaziosmanpaşa fiyatları!

Fuzul Yapı tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları altı blok olarak yükseliyor. Projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek...

Gaziosmanpaşa tahliye edilecek bina Haberi

Gaziosmanpaşa tahliye edilecek bina

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, 297. Sokak'ta yer alan 1' ve 3 numaralı binalar aynı temel üzerinde inşa edilmiş. CNN Türk'te yer alan habere göre; toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise kendilerine verilen sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmış değil . 2 iş yerinin sahipleri ise herhangi bir zarar olmadığını ifade ediyor.

YIKIM İSTEMİYORLAR

Binalara Riskli Yapı Kararı alınmış ve Temmuz ayında boşaltılması istenen ev sahiplerine binayı tahliye etmeleri için bilgi verildi. Meydana gelen 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından zarar gören binalar için AFAD ve Belediye ekipleri de evlerin boşaltılması uyarısında bulundu. Binanın içerisinde ve dışında birçok dökülme olmasına rağmen Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün...