04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa temel atma töreni

Gaziosmanpaşa temel atma töreni

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı. Gaziosmanpaşa'da 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Gaziosmanpaşa'da temel atma öncesi son yıkımlar!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Bağlarbaşı 1. Etap'ta yapacağı kentsel dönüşüm temel töreni öncesi bölgedeki son yıkımlar yapılarak çalışmalar tamamlandı.

We Haliç Gaziosmanpaşa projesinin adı Bizim Haliç mi olacak?

"We Haliç Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi" temel atma töreninde, projenin gayet iyi planlandığını ve itirazı olmadığını ancak projenin ismine takıldığını anlatan Özhaseki, isminin, "Bizim Haliç" olması ricasında bulundu.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli 4 Ekim'de atılacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “We Haliç Gaziosmanpaşa” Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni, 4 Ekim 2016 Salı Günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirecek.

Greenox Urban Residence temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temeli atılıyor. Temel atma töreni 28 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

Piyalepaşa İstanbul temel atma töreni 6 Mayıs'ta!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” temellerini atıyor. Temel atma töreni Piyalepaşa İstanbul proje arazisinde 6 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

25 ilde 281 tesisin temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının çalışma alanına giren her alanda yatırımlara hızla devam ettiklerine dikkati çeken Veysel Eroğlu, yılbaşından bu yana 25 ilde 12,4 milyar lira yatırım bedelli 281 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa temel atma töreni Haberi

Gaziosmanpaşa temel atma töreni

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçede başlayan 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Güllüce'nin Kentsel Dönüşüm projelerindeki cesur tutumundan dolayı tebrik ettiği Başkan Usta, "Hedefimiz 'Şehirde Dönüşüm, Yaşamda Değişim'i sağlamaktır" diye konuştu. Hak sahibi vatandaşlarla anlaşılarak, onların yeni konutlarına taşınmasına imkan tanıyacak Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki yeni Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İstanbul Avrupa yakasının ruhsatı alınmış ilk kentsel dönüşüm projelerine başlama başarısı gösteren Gaziosmanpaşa Belediyesi, bugüne kadar Sarıgöl ve Yenidoğan mahallelerinin ardından yeni bir Kentsel Dönüşüm...