28 / 04 / 2024

gaziosmanpaşadaki konferans salonları

gaziosmanpaşadaki konferans salonları

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açıldı!

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Hastanede konferans salonu, atölyeler, teknik birimler, alternatif tedaviler gibi fonksiyonel alanlar mevcut.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açılıyor!

250 yatak kapasiteli Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılış için gün sayıyor. Hastane 270 kişilik konferans salonuyla dikkat çekiyor

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'ne lise yapılacak!

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi’ne mesleki ve teknik öğretim tesisleri ile yurt ve konferans salonları inşa edilecek.

Ağrı'da eğitime ciddi yatırımlar yapıldı!

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa'da Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda kentsel dönüşümle ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlenen dönüşüm toplantısına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Başkan Yardımcıları katıldı...

Gaziosmanpaşa’da Enerji Tasarrufu Semineri düzenlenecek!

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

Futurepark'ta teslimler 2015 yılı sonunda gerçekleşecek!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...

gaziosmanpaşadaki konferans salonları Haberi

gaziosmanpaşadaki konferans salonları


İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede bulunan ve konferans salonu eksikliği olan 11 okula konferans salonu yapılması için protokol imzaladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ve okullara konferans salonu yapımına destek veren hayırsever iş adamları katıldı. Törende konferans salonu yapılırken izlenecek yol hakkında bilgi verildi ve protokolün imzalandı. Okullara yapılacak olan konferans salonları sayesinde ilçedeki 11 okulda birçok faaliyetin gerçekleştirilmesine de olanak sağlanmış olacak. Öğrencilerin sinema, tiyatro gösterileri ve sunumlar gibi birçok alanda yararlanabileceği konferans salonlarıyla öğrencilerin gelişimlerine de katkı sağlanması hedefleniyor.


"İNŞALLAH AKABİNDE KONFERANS SALONLARININ BULUNDUĞU OKULLARI KAZANDIRMIŞ...