26 / 07 / 2024

Gazipaşa Anaokulu açıldı mı

Gazipaşa Anaokulu açıldı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda Antalya Valiliği ve Gazipaşa Kaymakamlığı ile gerçekleştirdiği protokol ile onarım ve tadilatını üstlendiği Gazipaşa Anaokulu binası baştan aşağı yenilenerek eğitim ve öğretime açıldı.

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Esenyurt Yasemin Sarıca Aytan Anaokulu açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan’ın isminin verildiği Anaokulu vatandaşların hizmetine açıldı.

Sapanca Gazipaşa'ya yeni cami inşa edilecek!

Sapanca Gazipaşa Mahallesi'ndeki eski mescit yıkıldı. 1485 metrekarelik arsaya El Doha adında yeni cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Antalya Taba Mimarlık ve Mühendislik açıldı!

Antalya Gazipaşa inşaat sektörü yeni bir iş yerine daha kavuştu. Taba Mimarlık ve Mühendislik, dün saat 11.00'de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya'yı Anadolu'ya bağlayan 5 tünel açıldı!

Alanya-Gazipaşa Ayrımı Taşkent-Hadim Yolu Projesi kapsamında Kuş Yuvası geçidinde yapımına başlanan tünellerden 5'i Kurban Bayramı öncesi hizmete açıldı. Eskiden Kuş Yuvası geçidinden Alanya'ya ulaşım 1,5 saat sürerken, şimdi 45 dakikaya kadar düştü.

Gazipaşa Anaokulu binası yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda Antalya Valiliği ve Gazipaşa Kaymakamlığı ile gerçekleştirdiği protokol ile onarım ve tadilatını üstlendiği Gazipaşa Anaokulu binası baştan aşağı yenilenerek eğitim ve öğretime açıldı.

Gazipaşa Anaokulu açıldı mı Haberi

Gazipaşa Anaokulu açıldı mı


Gazipaşa’da okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, ihtiyaç sahibi vatandaşların okul öncesi yaş grubundaki çocuklarını eğitim imkanlarından yararlandırılmalarına fırsat verilmesi amacı ile Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazipaşa Kaymakamlığı arasında anaokulu açılması için 9 Eylül 2015 tarihinde bir protokol imzalanmıştı. Protokol doğrultusunda Gazipaşa’da mülkiyeti maliye hazinesine ait Pazarcı Mahallesi’nde bulunan ve METEM’e (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi) bağlı uygulamalı anasınıfı olarak eğitim-öğretime devam eden binanın Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu’na dönüştürülmesi için karar alınmıştı.

TADİLAT İŞLEMLERİ HIZLA TAMAMLANDI

Binada gerekli tadilat çalışmalarını hızla tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, binayı baştan aşağı yenileyerek anaokulunu eğitim öğretime açtı. Gazipaşa’da ilk kez bir eğitim kurumunu faaliyete geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği destekle her kesimin takdirini topladı. Şuan 21 öğrencisi olan Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu’nda...