17 / 05 / 2024

gazipaşa belediyesi mallarına haciz

gazipaşa belediyesi mallarına haciz

İlçenin Pazarcı Mahallesi'nde 1997 yılında bir firma tarafından yapılan Kombi Tatil Sitesi inşaatının tapusunun iptal edilmesi üzerine, siteden daire satın alan ve çoğunluğu Konya'da bulunan vatandaşlar, belediyeye dava açmıştı...

Gazipaşa Belediyesi'nin tapularını iptal ettiği kişiler açtıkları davayı kazandı!

Antalya'da, inşaat halindeki sitedeki dairelerinin tapularının iptal edilmesi üzerine açtıkları davayı kazanan kişiler tarafından, Gazipaşa Belediye binasında Belediye Başkanının makam odasındaki klima da dahil olmak üzere bazı eşyalar haczedildi...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

gazipaşa belediyesi mallarına haciz Haberi

gazipaşa belediyesi mallarına haciz


Antalya Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı'nın makam odalarındaki taşınır mallar, icra yoluyla satıldı. 


İlçenin Pazarcı Mahallesi'nde 1997 yılında bir firma tarafından yapılan Kombi Tatil Sitesi inşaatının tapusunun iptal edilmesi üzerine, siteden daire satın alan ve çoğunluğu Konya'da bulunan vatandaşlar, Gazipaşa Belediyesi aleyhine ödedikleri paranın iadesi için Konya 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açmıştı. Davayı kazanmaları sonucu Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Taşlı'nın makam odalarındaki taşınır mallar, bir süre önce haczedilmişti. Haczedilen eşyalar, belediye binasında icra yoluyla satışa sunuldu.


İcra satışına Bedri Güven ile belediyeye dava açanlardan Mevlüt Aslan girdi. Güven'in 18 bin liralık teklifine karşılık, 20 bin lira teklif eden Aslan, makam koltukları, misafir koltukları, sehpalar, klimaların ve bir televizyonun yer...