30 / 04 / 2024

Gazipaşa belediyesi projeleri

Gazipaşa belediyesi projeleri

Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.

Antalya Gazipaşa kültür merkezine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’ya 18 milyon lira yatırımla yeni bir kültür merkezi inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

TOKİ Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu aldı!

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Sapanca Gazipaşa'ya yeni cami inşa edilecek!

Sapanca Gazipaşa Mahallesi'ndeki eski mescit yıkıldı. 1485 metrekarelik arsaya El Doha adında yeni cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Gazipaşa belediyesi projeleri Haberi

Gazipaşa belediyesi projeleri


Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı. İlçe genelinde devam eden asfalt, sıcak asfalt kaldırım ve parke çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Çelik, mahalle içindeki yollara parke döşeneceğini dile getirdi. 


İHALE 20 HAZİRANDA 

Basın mensuplarına çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, "20 Haziran'da 40 bin ton civarında mıcır asfalt ihalemiz var. Hedefimiz 70 kilometrenin üzerinde çakıllı asfalt dökmek.  Sıcak asfaltımız var, kaldırımımız, parkemiz devam ediyor. Kaldırım yollarımız olacak.  Mahalle içindeki yollarımıza parke döşeyeceğiz.  2016 yılını 2015 'ten çok daha hızlı geçireceğiz. Bu çalışmaları 2017,2018'e kadar bitirip 2019'da verdiğimiz sözlerin hepsini bitirme noktasına geleceğiz" ifadelerini kullandı. 


"HAZİRAN SONUNDA PARKE ATAĞIMIZ VAR" 

Haziran ayı sonunda doğru parke atağına başlayacaklarını söyleyen Başkan Çelik, "Esentepe, Aydın,...