16 / 05 / 2024

Gazipaşa Havalimanı 4 şeritli yol

Gazipaşa Havalimanı 4 şeritli yol

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak. Bunun gündeme alınması oylanarak kabul edildi” dedi.

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeler ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Havalimanı 4 şeritli yol Haberi

Gazipaşa Havalimanı 4 şeritli yol

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, yarın saat 15.00’da ASAT Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti tarafından gündeme eklenilmesi istenen D400 yolu üzerinde Kahyalar’ın kuzeyinde bulunan 1/1000 ölçekli imar planının görüşülmesinin gündeme geleceğini bildirdi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen konuların gündeme alınmasını oylanıp komisyonlara havale edileceğini söyleyen Çelik, “Acele davranıyoruz. Çünkü havaalanı yolu kötü. Bunu jet hızıyla bitirmek istiyoruz. Bir dahaki yaza turistleri bu yoldan götürmek istemiyoruz. Havalimanı inenleri de direkt çift yoldan bağlamak istiyoruz. Bununla ilgili tek sıkıntımız planlama için 18. Madde uygulayacağız. Orada mülkiyet sorununu çözdüğümüz anda şuandaki firmaya, talimat verilmiş. Hemen girecekler, o yolu yapacaklar. Havalimanına...