29 / 04 / 2024

Gaziray istasyon

Gaziray istasyon

Gaziray projesi, Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı arasında 25 km uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin giderek yoğunlaşan trafik akışına ciddi katkı sunması bekleniyor.

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziray Projesi'ndeki son durumu inceledi.

Gaziray Projesi'nde imzalar yarın atılacak!

TÜRASAŞ tarafından 'Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi' kapsamında 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirmesi işiyle ilgili imzalar yarın düzenlenecek törenle atılıyor.

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Gaziray Banliyo Hattı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziray Banliyo Hattı Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı. 

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziray Projesi'nde sona doğru!

Gaziray Projesi'nde sona gelindi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziray'ın yüzde 77'sinin tamamlandığını bildirdi.

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Gaziray 2019 sonunda tamamlanacak!

Gaziantep’e metro konforunda banliyö hizmeti verecek olan Gaziray projesinin çalışmalarına  devam ediliyor. Günde 100 bin kişinin taşınması planlanan 1.1 milyar liralık Gaziray projesinde bazı istasyonlar tamamlanma aşamasına geldi.

Gaziray'ın temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan ve Adalet Bakanı Gül Gaziantep Gaziray projesinin temel atma törenine katıldı...

Gaziray istasyon Haberi

Gaziray istasyon

Uzun zamandır konuşulan ve Gaziantep'te ulaşım sorunun uzun vadede çözüm getirecek olan "Gaziray" projesinde sona gelindi. İhalesi 11 Mart'ta yapılacağı öğrenilen "Gaziray" projesi, Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı arasında 25 km uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin giderek yoğunlaşan trafik akışına ciddi katkı sunması bekleniyor. 


UZUNLUĞU 25 KM VE17İSTASYONDANOLUŞACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçecek olan Gaziray için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Metro standardında kent içi toplu taşımacılık sistemi olan GAZİRAY, yolcu talebinin her geçen gün arttığı iki sanayi bölgesi Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı, Seyrantepe Toplu konutları alt tarafında bulunan Mustafa Yavuz istasyonu arasında 25 lan uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. 


11 MARTTA ANKARA TCDDDEİHALE YAPILACAK

Küçült sanayi sitesi...