29 / 04 / 2024

GAZİRAY projesi acele kamulaştırma

GAZİRAY projesi acele kamulaştırma

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

Kanal İstanbul projesi tam gaz! Tapu sınırları belirleniyor! 

Kanal İstanbul projesi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Projenin çevresinde inşa edilecek “Yenişehir”in Başakşehir Şahintepe sınırları içinde kalan yapı adalarında tapu süreci başladı.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki ulaşım sorununu çözmek için inşa edilen GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşü yaptı...

GAZİRAY Banliyö Hattı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Gaziantep'teki ulaşım sorununu çözmek adına inşaatına başlanan GAZİRAY Banliyö Hattı'ndaki tamamlanma oranı yüzde 80'e ulaştı.

GAZİRAY projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada GAZİRAY Banliyö Projesi'nin genel anlamda yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Silivri'de acele kamulaştırma kararı!

Silivri'de 154 kV Seymen Çöp Gaz TM-Silivri RES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Diyarbakır Yenişehir'de acele kamulaştırma!

Diyargaz Diyarbakır 2. Şehir İçi Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesi yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

Konya, Aksaray ve Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Hirfanlı Tatlı Su ve Tuz Gölü Tuzlu Su Deşarj Hattı, Kayseri-Konya-Seydişehir/Tuz Gölü Doğal Gaz Boru Hattı, Tuz Gölü Yüzey Tesisleri ve 48 Adet Kuyu Projesi kapsmında 3 ilde yer alan bazı taşınmazlar acele kamulaştırışacak. 

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

GAZİRAY projesi acele kamulaştırma Haberi

GAZİRAY projesi acele kamulaştırma

2017 Yılı Yatırım Programında Yer Alan Başpınar-Gaziantep-Mustafayavuz İstasyonları Arasının Yeniden İnşa Edilmesi Altyapı ve Üstyapı Yapım İşleri (GAZİRAY) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar alındı. 


Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar dahilinde toplam 166 gayrimenkul için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.


Karar için