02 / 05 / 2024

Gaziray projesinin ihalesi ertelendi mi

Gaziray projesinin ihalesi ertelendi mi

Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin TCDD ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı Gaziray Projesi, yine ertelendi. 17 Eylül'de yapılması planlanan ihale bu kez 1 Ekim 2015'e ertelendi.

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 108 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir projesi için daha düğmeye basıldı. TOKİ'nin yeni projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den bu ile 99 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık 2023 tarihinde yapılacak. Projede 99 konut ve 1 adet büfe bulunuyor.

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Trabzon 2023 projesiyle 166 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon 2023 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Trabzon TOKİ projesinde 166 konut yer alacak.

TOKİ'den Erzurum'a tam 391 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzurum 2023 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 391 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesiyle 88 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gaziray projesinin ihalesi ertelendi mi Haberi

Gaziray projesinin ihalesi ertelendi mi

T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün “Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Eylem Planı” kapsamındaki “Başpınar – Gaziantep – Mustafa Yavuz İstasyonları Arasınının Yeniden İnşa Edilmesi, Altyapı ve Üstyapı (Gaziray) Yapım” ihalesi ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.


Alınan bilgiye göre, ihalenin daha önce 1 Eylül 2015 gününden 17 Eylül 2015 gününe ertelenen son teklif verme tarihi bu kez de 1 Ekim 2015 gününe ertelendi.


Gaziantep...