29 / 04 / 2024

Gaziray uzuluğu ne kadar

Gaziray uzuluğu ne kadar

Gaziray projesi, Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı arasında 25 km uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin giderek yoğunlaşan trafik akışına ciddi katkı sunması bekleniyor.

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Konut kiralarına iki yıldır uygulanan yüzde 25 kira artışı sınırlaması ev sahiplerini artık mağdur konuma getirdi. Kira Kanunu’nun acilen değişmesi gerektiğini belirten ev sahipleri seslerinin duyulmasını istiyor.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Şok marketten Anneler Günü'ne özel aktüel kataloğu; 10 Mayıs Çarşamba günü raflarda! İşte fiyat listesi

Şok market Anneler Günü'ne özel bir katalog yayımlandı. Şok'un Anneler Günü özel ürünlerinin bulunduğu indirimli aktüel kataloğu oldukça ilgi uyandırdı. İşte detaylar...

Opel Astra'ya gelen zam dudak uçuklattı, Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! Opel Astra ne kadar?

En çok sevilen otomobil modelleri arasında başı çeken Opel Astra'ya gelen zam adeta dudak uçuklattı, söz konusu aracın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... Peki Opel Astra ne kadar?

BİM'den Anneler Günü'ne özel indirim şenliği! Nevresim takımı, süpürge, tencere...BİM 12 Mayıs aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in 12 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta açıklanan katalogda Anneler Gününe özel ürünler dikkat çekti. İşte 12 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrasında demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Ons altın mart 2022'den bu yana ilk kez 2020 dolara yükseldi. Ons altından aldıpı destekle altın ve altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin ağzı açık kaldı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın uçuşa hazırlanıyor! Tutabilene aşk olsun! 5 Nisan gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Altının ons fiyatı 2023 doları geçti. Altın uçuşa hazırlanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 25 Mart Cumartesi bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1978 dolara kadar yükseldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart Cumartesi altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Gaziray uzuluğu ne kadar Haberi

Gaziray uzuluğu ne kadar

Uzun zamandır konuşulan ve Gaziantep'te ulaşım sorunun uzun vadede çözüm getirecek olan "Gaziray" projesinde sona gelindi. İhalesi 11 Mart'ta yapılacağı öğrenilen "Gaziray" projesi, Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı arasında 25 km uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin giderek yoğunlaşan trafik akışına ciddi katkı sunması bekleniyor. 


UZUNLUĞU 25 KM VE17İSTASYONDANOLUŞACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçecek olan Gaziray için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Metro standardında kent içi toplu taşımacılık sistemi olan GAZİRAY, yolcu talebinin her geçen gün arttığı iki sanayi bölgesi Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı, Seyrantepe Toplu konutları alt tarafında bulunan Mustafa Yavuz istasyonu arasında 25 lan uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. 


11 MARTTA ANKARA TCDDDEİHALE YAPILACAK

Küçült sanayi sitesi...