05 / 05 / 2024

Gazprom yeni merkezini kim inşa edecek

Gazprom yeni merkezini kim inşa edecek

Rus doğalgaz devi Gazprom, Avrupa’nın en yüksek binası olacak yeni merkezi için Rusya’da bugüne kadar çok sayıda projeye imza atan Türk inşaat şirketi Rönesans’ı seçti...

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Maslak’a yeni teknopark geliyor!

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Saygın Mühendislik yeni projeleri için arsa aldı!

Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yeni merkezini açtı. Merkez açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, ''Yeni projelerimiz için de arsa alımlarımızı yaptık'' dedi.

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.

Mamak Büyük Kayaş Mahallesi’ne yeni aile merkezi!

Sosyal projelerinin odak noktasına kadınları ve çocuklara alan Mamak Belediyesi yeni bir aile merkezi daha inşa ediyor. Mamak Belediyesi yeni aile merkezini Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapıyor.

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Yeni ofislerde verimli çalışmaya odaklanılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ile İstanbul Maslak'taki yeni şirket merkezini incelemelerini anlattı.

Karabağlar'a yeni semt merkezi!

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

Elbistan'a yeni imar planı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan ilçesi için yeni bir imar planı hazırladı. Elbistan İlçesi’nin merkezini kapsayan 1/5000’lik nazım imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nce onaylanmasının ardından askıya çıkarıldı.

Gazprom, Almanya'ya yeni doğalgaz boru hattı inşa edecek!

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

Gazprom yeni merkezini kim inşa edecek Haberi

Gazprom yeni merkezini kim inşa edecek

St. Petersburg’a taşınmaya hazırlanan Gazprom, dev gökdeleni için ana müteahhit olarak Rönesans’ı seçti.


Rus doğalgaz devi Gazprom, ‘yeni evi’ Lahkta Center’ı Türklere yaptıracak. Moskova’dan St. Petersburg’a taşınmaya hazırlanan Gazprom, Avrupa’nın en yüksek binası olacak yeni merkezi için Rusya’da bugüne kadar çok sayıda projeye imza atan Türk inşaat şirketi Rönesans’ı seçti. Rönesans, yeniden Doğuş anlamına geliyor.

463 metrelik bir gökdelene sahip Lahkta Center’ın inşaatı etap etap yapılıyor. 86 katlı gökdelenin ve çevresindeki merkezin kullanım alanı 334 bin metrekare olacak. St. Petersburg’daki inşaatın ilk etabını Dubai merkezli Arabtec Holding üstlendi. Dubai’deki 828 metrelik Burj Khalifa’nın yapımında da çalışan Arabtec, gökdelenin diyafram duvar ve kazık temel işlerini yaptı. Rus enerji haber ajansı Pronedra, Gazprom’un gökdelenin ana müteahhiti olarak ise Rönesans’ı seçtiğini yazdı. Rönesans, Pronedra’ya...