05 / 05 / 2024

GBC İnşaat hedefleri

GBC İnşaat hedefleri

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

GBC İnşaat 20 projesini 2015'in sonunda tamamlayacak!

Türkiye'nin önemli markaların projelerini gerçekleştiren GBC inşaat,2015'in sonunda tamamlayacağı 20 projesi ile büyüyen Türkiye ekonomisine katkısını sürdürecek. GBC inşaat 20 yıl içinde 810 projeye imza attı.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

İnşaat sektörünün 2023 hedefleri açıklandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni (GAİMDER) ziyaret etti.

VistaHill Bodrum'da yaşam 2016'da başlıyor!

Bodrum Gündoğan'ın dikkat çeken projeleri arasında yer alan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle satışa sunuldu. Projede teslimler 2016 yazında gerçekleşecek.

VistaHill Bodrum lansman fiyatlarıyla satışta!

GBC İnşaat tarafından hayata geçirilen VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. VistaHill Bodrum Evleri 450.000-2.000.000 TL aralığında lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

GBC İnşaat konut projeleriyle büyüyecek!

20 yıllık bir süre içerisinde, OY AK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC konut sektöründe özel projelerle büyüyecek!

OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC İnşaat biyogaz tesisleriyle büyüyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

GBC inşaat konut projelerine yönelecek!

Geçtiğimiz 20 yılda 810 proje gerçekleştiren GBC İnşaat, konutta büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, özel projelere imza atmayı planladıklarını anlattı.

GBC İnşaat hedefleri Haberi

GBC İnşaat hedefleri

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor. Sütaş’ın Aksaray ve Karacabey’de yaptığı Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerinin altında GBC İnşaat imzası bulunuyor. Son on yılda birçok ülkede önem kazanan yenilenebilir enerji kaynaklarından biyogaz, enerji üretiminde önemli rol oynuyor. Endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri  gibi birçok farklı alanda Türkiye’nin önemli markalarının projelerini gerçekleştiren GBC İnşaat, Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerini inşa...