07 / 05 / 2024

Gda Marketıng İnşaat iletişim

Gda Marketıng İnşaat iletişim

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! 18 Şubat 2023 kataloğu

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa çıkarılacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market çılgın yeni ay fırsatını duyurdu! Online katalogda 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market çılgın indirimi duyurdu! 1.000 ürünün fiyatı dip yaptı! Ayçiçek yağı, çay, şeker! 2 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market çılgın indirimi duyurdu! 1.000 ürünün fiyatı dip yaptı! Ayçiçek yağı, çay, toz şeker! İşte fiyatı sabitlenen 1000 ürünün 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gda Marketıng İnşaat iletişim Haberi

Gda Marketıng İnşaat iletişim

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve...