17 / 05 / 2024

geberit banyo aksesuarları

geberit banyo aksesuarları

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyolardaki farklı ve kullanışlı ürünleriyle tasarım harikası banyolar yaratıyor. Geberit, özel olarak geliştirdiği duş drenaj çözümleriyle banyonuzu yepyeni bir tarza büründürüyor

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İyice tarafından kuruldu. 

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

geberit banyo aksesuarları Haberi

geberit banyo aksesuarları


Günümüzün yoğun yaşam temposunda banyolarda rahatlamak için geçirilen zamanlar giderek artıyor. Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel yaklaşımlar sunuyor.

Geberit’in birinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken duş ekipmanlarını görünmez kılıyor. 


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın

Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkânlar sunuyor. Hemzemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 

Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duş drenajları sayesinde banyonuz sınıf atlayarak...