07 / 05 / 2024

Geberit banyo fiyatları

Geberit banyo fiyatları

Avrupa’nın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

ŞOK’ta ev kadınlarına özel dev indirimler! Elektrikli süpürge 1250 TL, spim mop 120 TL, 2’li banyo havlusu 100 TL...

ŞOK Market’in 18 Nisan’a kadarki indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 18 Nisan’a kadar ŞOK’ta elektrikli süpürge 1250 TL’ye, spim mop 120 TL’ye, 2’li banyo havlusu 100 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit Sigma60 ile banyoları yaratıcı çözümlere kavuşturuyor!

Banyo dekorasyonu evlerin diğer bölümleri kadar özen gösterilmesi gereken bir konu. Geberit, banyosuna şık ve farklı bir tasarım arayan ve sadelikten yana olanlar için Geberit Sigma60 kumanda kapağını sunuyor...

Geberit Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor!

Yenilikçi tasarımların adresi Geberit, konforu banyolarında isteyenlerin tek tercihi oluyor. Geberit Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Sigma80 kumanda kapağı, banyo tasarımlarına teknolojik bir şıklık sun

Fiyatları cazip 9 yazlık proje!

Bodrum, Dalaman, Akçay, Tekirdağ, Turgutreis, Ayvalık ve Kuşadası'nda fiyatları 40 bin TL'den başlayarak 102 bin TL'ye kadar yükselen yazlık projeleri araştırdık

Geberit banyo fiyatları Haberi

Geberit banyo fiyatları

Stil ve fonksiyonel tasarımları ile banyoların havasını değiştiren Geberit, DuoFresh kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemi ile kokuları kaynağına hapsediyor. 



İsviçre’nin rezervuar sistemlerinde lider markası Geberit,  tüketiciye sunduğu şık, hijyenik ve son teknoloji çözümler ile banyolarda yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Geberit, geliştirdiği DuoFresh teknolojisiyle istenmeyen kötü kokuları klozet taşının içinden emerek, ortamı kötü kokudan arındırıyor. Ortama temiz hava salınımı sağlayan Geberit DuoFresh gömme rezervuar sistemi fonksiyonel özellikleri ile banyolarında hijyenik çözümler arayanlara ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Geberit DuoFresh kötü kokuları klozetin içinde hapsederek bu kokuları kumanda kapağının arkasındaki aktif karbon filtresi sayesinde temizliyor. Havalandırma borularından veya diğer havalandırma sistemlerinden bağımsız olarak çalışıyor.  Geberit bu sistem ile artık kış aylarında cam açmanıza gerek kalmadan banyonuz için ferah bir hava...