17 / 05 / 2024

Geberit drenaj

Geberit drenaj

Modern banyoların mimarı Geberit, geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle tasarım harikası banyolar yaratıyor. Geberit’in özel olarak geliştirdiği duş duvar süzgeci ile hemzemin duşlar için ‘gideri’ zeminden duvarın içine taşıyor...

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kıvanç tarafından kuruldu.

İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü onursal üyesi Hanif Kara İstanbul'da!

Zamanın Ötesinden Tasarım Kâşifleri etkinliği kapsamında Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Strüktür Mühendisi Prof. Dr. Hanif Kara, mimarlık ve strüktürel tasarım kavramları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nda inşaat çalışmaları şu an yüzde 90 oranında tamamlandı. Ordu Büyükşehir Başkanı Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi" dedi. 

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya’da yağmur suyu drenaj kanalının yapılan yeni yatırımla 80 kilometreden 130 kilometreye çıkarılacağı bildirildi.

Erzurum Yeni Oto Pazarı'nın inşaatı başladı!

Erzurum Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin inşaatı başladı. Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin yerinin dolgu ve drenaj çalışmasının nisan ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Geberit, AquaClean Mera'yı tanıttı!

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya'nın altyapısına 104 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Turgut Reis, Tonguç ve Yıldız caddeleri güzergahında başlattığı yağmur suyu drenaj çalışmalarının yüzde 65’lik kısmı tamamlandı.

Geberit drenaj Haberi

Geberit drenaj

Geberit, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Geberit, sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarıyor; üstelik ekipmanları görünmez kılıyor. Geberit duvar süzgeci ile hemzemin duşlar için gider, zeminden duvarın içine taşınıyor. Ürünün bu özellikle tüm su temini ve drenaj tek bir düzlemde toplanıyor. 


Paslanmaz çelikten yapılmış kapağı ile banyolara tarz katan Geberit duvar süzgeci, banyonuzun şıklığını ortaya çıkarıyor; parlak krom, beyaz veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel dokunuşlar katıyor. Elle çıkarılabilen kapağının arkasında yer alan saç gideri rahatlıkla sökülüp kolay temizlik imkanı sağlıyor. 


Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duvar süzgeci sayesinde banyonuz...